Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivanhatok valakit, akit az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivanhatok valakit, akit az eletben nagyon utalok?

Figyelt kérdés
Utalom, mint embert, de allandoan felizgulok ra es szexelni akarok vele, de ez igy eleg kellemetlen
2018. jan. 17. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem a munkatársam ilyen, mindig összeveszünk valamin, nem szeretem amikor a közelemben van, de nagyon rá tudok izgulni :)
2018. jan. 17. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem is van ilyen, több is. Elég idegesítő, de ez van...
2018. jan. 17. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Akinek üres az élete, meg nem lát tovább az orránál, annak vannak ilyen gondolatai!
2018. jan. 17. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Igen, mivel nő vagy és azok ösztönlények.
2018. jan. 17. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

igen, nálam is volt nem egy ember, akinél nem tudtam eldönteni, hogy vagy leütni vagy megdugni akarom

az erős érzelmek közel állnak egymáshoz és emiatt néha egybe mosódnak, az erős szexuális vágy az utálattal könnyen keveredik.

ezért van pl hogy annyira jó a békülő szex, amikor iszonyat dühös vagy a másikra (olyan dühös senkire sem lehetsz mint akit szeretsz) és utána letéped róla a ruhát és óriásit szexelsz.

2018. jan. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!