Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mennyire szeretitek, ha guggolva is lovagol rajtatok a barátnőtök?
Nemrég kipróbáltam egy közelebbi férfi barátommal.(egyikőnknek sincs senkije,így néha összefutunk)
Sokszor hallottam már,hogy guggolva is jó a péniszen fel-le mozogni,de valahogy nem hozott lázba a gondolat,nem tudtam elképzelni,mitől lehet olyan hűha.
Aztán kipróbáltam és komolyan mondom, baromi jó volt!
Annyira, hogy elég sokáig is bírtam.Nem számoltam a perceket,mert eléggé extázisba kerültem,de hosszú percekig nyomtam.
Mostantól biztos, hogy ez rendszeres lesz.
Persze van még más is,ami tökjó lovagló pózban,de ezen most meglepődtem, hogy mennyire "mélyreható" és intenzív érzés,ahogy konkrétan a nyárson rugózol:))
Megkérdezhetem a kérdezőt,hogy hány éves?
Én nő vagyok,de számomra meglepő,hogy ez ilyen szenzációs felfedezésnek számít ez nálad.
Meg ez a duma,hogy "csak a hülyék csinálják". Azért ez érdekesen hangzik.
elvileg kell hozzá egy kis fittség,persze nem azért,hogy le tudj guggolni és mozogj kettőt,hanem azt azért ki kell tartani és a csajok többsége ebben fárad el,nem magában a műveletben.legalábbis azokat a férfiakat,akiket kérdeztem,hogy mi az,ami a csajok annyira nem csinálnak jól (inkább kitartóan), azok közül ez volt az egyik.Meg persze sok minden mást is említtek.
Másik kommentelőnek :két szingli, felnőtt, szabad (és felszabadult)ember úgy gondolom, azt csinál egymással,amit akar, ha ezzel senki másra nincsenek hatással. Erről ennyit.
" Én nő vagyok,de számomra meglepő,hogy ez ilyen szenzációs felfedezésnek számít ez nálad. "
Számomra két dolog meglepő :
1.) férfiakhoz szólt a kérdésem,és te nő vagy
2.) a kommenteket sem olvastad. Nem szenzációs felfedezésnek gondoltam,hanem egy nő mindig is hülyén nézett ki számomra,amint a pasin guggol.Inkább volt vicces,mint izgató.De szerencsére a látványt nem nekem kell élvezni, az érzés meg "kárpótol".
3.) én nem a korodat kérdezném meg, azt hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!