Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek ha a feneketeket nyalja a barátnőtök? Milyen gyakran szomtak kinyalni?
Figyelt kérdés
Milyen pózban szeretitek?Korotok?Oda-vissza megy?2017. nov. 30. 18:22
1/16 anonim válasza:
Nem.
Nem vagyok prűd, de azért a fenéknyalás valahogy nem tölt el szexuális izgalommal.
F 34
2/16 anonim válasza:
nem szeretném és nem engedek ilyesmit. Ki van zárva.
3/16 anonim válasza:
Imádom, sőt azt is, ha alaposan szétujjazza a lyukamat, nyalja erősen, miközben veri a farkamat. Minden szexnél igénylem, de most nincs ágyasom.
4/16 anonim válasza:
Néha előfordul oda-vissza. Általában kutya póz.
25/F és 22/L
5/16 anonim válasza:
Én szeretem, szopás közben mindig nyalja szinte, persze én tisztán is tartom magam...
Neki is imádom csinálni nyalasnál.
20/f
6/16 anonim válasza:
mostantól inkább meggondolom kinek mondom h nyald ki ha meg akarom sérteni még a végén megteszi
7/16 anonim válasza:
Nálunk oda-vissza szokott menni általában minden szex előtt; póz eléggé változatos de általában kutyapóz, illetve misszionárius
23/F 25/L
8/16 anonim válasza:
Szomorúan olvasom, hogy elég kevés pasi kapható rá. :(
L
9/16 anonim válasza:
A srácok talán nem kaphatóak rá. A pasik igen ;)
10/16 anonim válasza:
engem piszkosul izgat ha a partnerem ott is kényeztet a nyelvével!!! szinte minden szexnél van ilyen, közben én verem a farkamat, piszokul fel tud izgatni. hanyatt szoktam feküdni és felhuzom a lábaimat. ő nem igényli, pedig szivesen megtenném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!