Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Nekem ez csak akkor tetszene ha azért fogná meg mondjuk állva szopáskor hogy beljebb nyomja a szájába a farkam mélytorkozás közben hogy minnél jobban bekapja tövig.
2/14 anonim válasza:
Igen, csapjon is rá a lány, húzza szét és ujjazzon meg keményen.
3/14 anonim válasza:
Először szokatlan volt,de ha a lánynak jó fogni akkor nekem mindegy.
4/14 Tompadúr válasza:
Hidegen hagy. Ellenben én imádom simogatni és markolászni a partnerem fenekét amikor én kényeztetem orálisan. :P Minél jobban és minél többet szeretnék érezni a partneremből, és ez fordítva is szeret ha így van.
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem olyan biztonság érzetet ad ha foghatom .
2017. júl. 18. 12:54
8/14 anonim válasza:
Szopi kozben felolem barmimet foghatja, csak a szopi rovasara ne menjen! :D
9/14 anonim válasza:
Szeretném. Még nem igazán fogták, de bírnám.
10/14 anonim válasza:
Foghatod a fenekemet közben kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!