Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tizenéves fiúnak bejöhet egy 24-25 éves lány? 😃 izgat vagy inkabb lelomboz egy "érettebb" test?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek! 😊2018. febr. 14. 17:50
11/17 Mádár0218 válasza:
Csak egy kíváncsi kérdés, hány privátot kaptál? xd
12/17 anonim válasza:
Ezt miért kérdezed? Fiatal tanárnő vagy általános iskolában?
Ha visszagondolok, persze, hogy bejön. 7-es, 8-os koromban igencsak izgatta a fantáziám a friss diplomás tanárnéni. És a strandon is a 20-as korú csajokat néztem.
13/17 A kérdező kommentje:
Eddig csak 7 üzit :D
Nem teljsen. Sok fiatal ismerősöm van, de inkabb kozepsulis a korosztály.
2018. febr. 15. 00:19
14/17 Mádár0218 válasza:
Vannak még olyan kérdéseid ami ide tartozik vagy másfajta, mert unatkozom azt szívesen beszélgetnék valami témáról :D
Privet nem írtam mert úgy se nézed meg mert azt hitted volna hogy fuck with me üzenet :D
15/17 A kérdező kommentje:
Megértem,én sem tudok aludni.:D
2018. febr. 15. 00:29
16/17 anonim válasza:
Nekem bejöttek annyi idősen az “idősebb” csajok.
17/17 anonim válasza:
Nekem is bejonnek az idosebb csajok jelenlegi bnom idosebb nalam
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!