Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tizenéves fiúnak bejöhet egy 24-25 éves lány? 😃 izgat vagy inkabb lelomboz egy "érettebb" test?
Persze, ha az adott ízlésnek megfelelő a lány szerintem igen és a személyisége is rendben van :)
Miért lombozna le az érettebb test, egy kifort csoda ha jól néz ki :)
19/F
2#
Ezalatt azt ertem, hogy normalis felnott noi teste van :D Ne egy igénytelen testet kepzelj el.
De egyebkent meg lehet valakinek ebben a korban is pl logosabb melle vagy barátnőim közül valaki mar anyuka. Na o mit szóljon, ha mar esetleg van egy kis striaja is?:))
1#
De elsősorban a tinitest jon be nektek, ugye?:) vagy elképzelhető, hogy tényleg néhány srácnak bejövök?
Néha erzekeltem ilyet, de ugy gondoltam, hogy ők nagyon kicsit ehhez. Pl toltak a perverz 16ves szintu poenjaikat. Ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy ezt mindenkinek csinalhatjak vagy csak ilyen a "humorerzekuk".:D Leginkabb semlegesen próbálok ezekre reagálni, mert kissé furán érint.:D
*kicsik - elírtam
A kérdést ne értsétek felre, NEM kezdenek kiskoruval, nem tartom normálisnak, ha egy érett személyiség egy eppen lelkileg es pszichesen fejlődésben lévő kamasszal kezd. A privatokra emiatt sem fogok válaszolni.:D
Igen legtöbbnek a vele egyidős test jön be, nekem alapvetően bejön mind2.
Igen a szar perverz poénok xd azt bárhol hallani. de nem mindenki ilyen.
Plusz azért fiatalon is vannak olyanok akik éretebbek mint az idősebb korosztály, legyen az nő férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!