Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért találja ki egyre több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találja ki egyre több tizenéves divatból hogy ő meleg/biszex?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyet (főként lányt) látok, és nem értem hogy attól hogy 14 évesen nem jön neki össze egy kapcsolat, rájön egyik napról a másikra hogy ő biszex, és azt hajtja h a mássagot el kell fogadni stb..

2017. nov. 3. 00:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%

Divat, media....

Ez olyan mint mostanaban ezek a kiirthatatlan poloskak. Mondtak is a tv-be meg hirekbe hogy nem lehet oket kiirtani, majd kb 5-10 ev mulva sajat maguk irjak ki sajat magukat.

Majd elmulik ez is ugy mint az emo....addig meg neznunk kell ezeket a hosszu polos szuk nadragos ecset embereket fuuuuuuuu de szajbavernem oket mar hat a cigifustot rafujod eldolnek. -.-

Fiukra lanyokra is ertve. -.-

2017. nov. 3. 00:55
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Hat tudnad elso valaszolo, hany normalisan kinezo ferfias meleg es bisex van, vagy hetero aki normalisan gondolkozik meglepodnel.

Nem a konzervatizmusoddal van gond hanem a szuklatokorusegeddel es naivitasoddal.

Latatlanban mondom hogy nalad csak ferfiasabb sracokkal voltam. :D

2017. nov. 3. 00:58
 3/19 anonim ***** válasza:
11%

Jaajj jaaajj nehogy megharagudjak, vigyazz!! :D :D :D

Van meleg haverom, meg biszex haverom....

De hat en nem vagyok ferfias ugye? Meg nalam csak ferfiasabb ferfiakkal voltal? Hmm???

Akkor ez nem? Akkor ez nem ugyan olyan naiv es szuklatokoru valasz mint az enyem? Ha ilyen konnyen irsz ilyet, latatlanba, te se vagy kulonb tolem.

Visszanyal a fagyi, gorbe tukor, bilibe log a kezed meg stb...aludj inkabb...:) :D

2017. nov. 3. 01:02
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Miért raksz fel kérdést, ha már a megfogalmazásában megválaszolod magadnak? Erre a kérdésre csak azt lehet válaszolni, hogy divatból, mert akik nem, azokra nem vonatkozik a kérdés...
2017. nov. 3. 01:09
 5/19 Ramone ***** válasza:
29%
Mert mindenki ki akar tűnni... Most divatos az ilyesfajta önmegvalósítás... Én csak nevetek rajtuk és remélem az 1 válaszolonak lesz igaza
2017. nov. 3. 01:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem követem a divatot, éppen csak nem vonzottak a lányok sohasem.
2017. nov. 3. 07:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Jah, mert az összes meleg csak divatol, hiszen olyan jó hogy b*szogatják őket a beállítottságuk miatt. Az eszedbe sem jut, hogy egyszerűen csak egyre többen merik felvállalni magukat?
2017. nov. 3. 07:23
 8/19 Ramone ***** válasza:
9%

Igazából nekem az jut mindig erről eszembe hogy "egyre többen merik felvállalni" hogy látják a hasonszőrűek eseteit és felvállalják mert ezek az emberek sikertelenek az életben a nőknél a munkában a barátokban stb... És felvállalják mert a legtöbb "meleg" igazából csak szolgáltat egy okot ezzel hogy lehessen gyűlölködni meg valami troger dologgal visszavágni utána meg rinyálni hogy őket mindenki bántja aztán meg S*gget rázni a Pride on mert legalább ott legyen sikerélménye... Nem egy olyan srácot ismerek akik játszották a búzát aztán amikor végre felfigyelt rájuk egy csaj akkor egyből hebegett hogy ő nem is igazi homár csak "bi" aztán annyiba is maradt ez a dolog

Lehet leugatni meg lehülyèzni de ez is csak az utóbbi időben felkapott téma mert ezen is lehet csámcsogni meg egymás ellen hergelni másokat... A média... Na az az igazi Strici és az ilyen ostoba embereket futtatja, belőlük él.. előbb utóbb ez is lecseng ...

2017. nov. 3. 08:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ramone sok hülyeséget írtál már, de most messze alul multad önmagad.
2017. nov. 3. 09:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
"igazából csak szolgáltat egy okot ezzel hogy lehessen gyűlölködni " Ezt a marhaságot.... A korlátoltak mindig találnak okot gyűlölködni- lásd homofóbok, zsidózók, hasonlók - akkor is ha marhára semmi közük ahhoz a valamihez.
2017. nov. 3. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!