Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan tizenéves lányok, akik direkt teherbe akarják ejtetni magukat?
Figyelt kérdés
Tudtok erre példákat? Miért akarná valaki ezt?2017. aug. 1. 10:27
3/18 anonim válasza:
Kötve hiszem.... bár ebben a világban, már kitudja!
4/18 anonim válasza:
Egy gyerekhez érett gondolkodás és felelősségtudat szükséges, egy 10-zen évesben hol van ez meg:-) főleg a maiakban? Lassan felnő egy olyan generáció, aki teljesen életképtelen - tiszt a kivételnek - céltalan, keresztbe szalmát nem tesz, mert mindent a segge alá tolnak, így képtelenek arra hogy önmagukat formálják - építsék.
5/18 anonim válasza:
Erről én is hallottam már.
Én örülnék egy ilyen lánynak, mert szeretnék még gyereket.
6/18 anonim válasza:
Nyilván mindenre van példa, erre is hogy így akarnak pasit fogni esetleg, bár én több olyan nőt ismerek aki nem akart gyereket csak dugott össze-vissza megfelelő védekezés nélkül aztán úgy lett neki gyereke. 27/F
8/18 anonim válasza:
Van olyan. A sulinkba jart egy gyerekvarosi csajszi. És ő direkt teherbe esett hogy kikeruljon a gyerekvarosbol a felnott baratjabol.
9/18 anonim válasza:
Ok,de a gyerektartást minden hó 5.-ig utalod, kisbarátom!:-)
10/18 anonim válasza:
en szivesen teherbe ejtetnem magam, mert nagyon szeretnek egy gyereket. vegre ertelmet adna az eletemnek... :(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!