Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tizenéves lányok tényleg olyan könnyűvérűek mint ahogy kinéznek?
Figyelt kérdés
Jóformán már az egész fenekük meg mellük kivan. Félreértés ne essék, nekem tetszik :)2017. júl. 25. 17:54
2/18 anonim válasza:
Én sűrűn hordok miniszoknyát bugyi nélkül meg mélyen kivágott felsőket és szűz vagyok
16 éves lány
3/18 anonim válasza:
A naturizmus egészséges dolog. Le a prűdekkel !
4/18 A kérdező kommentje:
ámen
2017. júl. 25. 18:23
5/18 anonim válasza:
Nem, én nem rakom ki a melleimet és a fenekeket sem. Nem olyan a stílusom sem. Az elegáns ruhákat szeretem (női ingruha,kosztüm,elegáns nadrág a rövidebb nadràg is bővem a combomig ér és nem lóg ki semmim) A sportos ruhákat is szeretem, de ezek sem olyan cuccok amikben kihívó vagyok.
19/L
7/18 anonim válasza:
Egy ilyen miniszoknyás, bugyi nélküli lány behajolhatna elöttem...:)
9/18 anonim válasza:
én kihívóan öltözök, de azért bőven nem dobom oda magam bárkinek, válogatok. ezzel a legtöbb lány így van, csak önbizalomnövelés céljából öltözünk így, nem azért, mert le akarunk feküdni a fél világgal.
18/L
10/18 anonim válasza:
Minden relatív. Mai fiatal csajok már nem érzik egyáltalán túlzásnak azt, ha buliban rögtön smárolnak egy sráccal, havonta 1-2-öt az ágyban is kipróbálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!