Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, ha nem izgat fel egy pasi sem, és nem kívánom úgy a szexet, ahogy azt kellene?
Se fiatalabbat, se idősebbet nem kívánok igazából, nem vonz annyira a szex, hogy lefeküdjek akárkivel is.
Nem látok benne izgalmat, mindig ugyanaz a sablon játszódik le ha megtörténik. Maga az aktus sem izgat, és annak során sem kerülök annyira felajzott állapotba.
Mi lehet a baj velem? Lehet nem volt még dolgom olyannal, aki tényleg izgatott volna? 26N
Nem bizsereg a puncid? Nem nedvesedsz be? Volt már egyáltalán orgazmusod?
Ha vonzódsz valakihez és szereted az illetőt, akkor már attól megőrülsz, ha odarakja a kezét a combodra.
Ha sosem 3reztél ilyet, akkor aszexuális vagy.
Szokott lenni orgazmusom, már nem vagyok szűz, párkapcsolatban vagyok.
Nem érzek késztetést a szexre.
A lányok sem izgatnak, de aszexuálisnak nem gondolom magamat, csak unok mindent ami a szexszel kapcsolatos.
Hogy lehet unni a szexet?
Azt hiszem hogy akkor nem a búzamező közepén szexeltek, hanem a szokásos párnák közt szisztematikus dugásról van szó. Az nekem sem tetszik annyira.
Lehet jót tenne a változatosság. Időigényes lenne leírnod hogy hogy megy nálad a szex? Mi hogyan történik és hány perc? Az előjátékkal egyetemben.
Nyilván mutatni egyszerűbb lenne de gondolom arra nem lennél vevő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!