Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai tizenéves lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tizenéves lányok tényleg olyan könnyűvérűek mint ahogy kinéznek?

Figyelt kérdés
Jóformán már az egész fenekük meg mellük kivan. Félreértés ne essék, nekem tetszik :)
2017. júl. 25. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez megint általánosítás. :) Az általános dolgokat pedig nem lehet, és nem is szabad mindenkire ráhúzni. Én nem gyakran hordok shortot, noha tudom, hogy jó alakom van. Sokat sportolok, így a lábam fenekem izmos. Tehát bár nem lenne és nincs is mit szégyellnem a testemen, pont az ilyen általánosítás miatt nem öltözök így. Bár amiket én még elhordok shortok abból azért még bőven nincs ki semmim. :D
2017. júl. 25. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Többen vannak mint amelyik nem az. Én az utcán hallom a fiatal 15 evesektol h mennyit iszik a hétvégén buliba. Világát se tudja. Aztán csokolozik azzal aki éppen az útjába kerül. Undorító.

N

2017. júl. 25. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb az és hatalmas szexuális étvágyuk van.
2017. júl. 25. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

gratulálok, a ti fajtátok a legrosszabb!!

2017. júl. 26. 00:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Hol vannak az ilyen lányok???? :)
2017. júl. 26. 00:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Elárulnád nekem hogy az öltözködésemben mi a rossz ?

Mert szerintem ha találkoznánk és lenne egy kis fuvallat és a puncim kilátszodna (csupasz baba punci) szerintem te is szivesen odanéznél meg a melleimet is tuti megnéznéd (nagyok) mert azokat szinte mindíg kipakolom

2017. júl. 26. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyan olyan könnyűvérűek mint régen az emberek, csak akkor nem volt Facebook és nem tudott róla mindenki.
2017. júl. 26. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennél azért sokkal "rosszabb" a helyzet. Évente 52 pasi normálisnak/kevésnek számít...
2017. júl. 26. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!