Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiként tizenéves lányokkal szerelmeskednék. Mennyire van ez rendben?
Figyelt kérdés
Leginkább a 15-18 év közti lányok izgatnak, nagyon keményen megdöngetném őket.2017. jan. 20. 17:28
1/13 anonim válasza:
Nem gáz sőt. Legalább huszonévesként (remélhetőleg) nem csak maszatolgatsz vele mint a tini fiúkák.
2/13 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, szerintem normális.
26 f
3/13 anonim válasza:
Az nem normális, hogy nem párkapcsolatot szeretnél hanem csajokat "megdöngetni". Van egy rossz hírem. A partiribiket leszámítva az ilyen idős lányok még szerelmet, stabil párkapcsolatot szeretnének, nem "keményen megdöngetve" lenni.
4/13 anonim válasza:
# "3-nál a pont!
Szülőként én is megdöngetnélek keményen - egy lapátnyéllel!
5/13 anonim válasza:
nem gaz enis igy vagyok vele 24 vagyok de nagyon beinditanak a 15 ev koruli lanyok :)
7/13 anonim válasza:
Nincs rendben,velem kéne szerelmeskedned. 34n
9/13 anonim válasza:
szerintem amúgy azokra a 15 évesekre gondolnak, akik 25 évesnek néznek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!