Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Síkosító probléma: Milyet lehetne még használni illetve mi lehet a gond? 24N
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy tegnapelőtt együtt voltam párommal . Masculan síkosítót használtunk soha nem volt problémánk a Masculan termékekkel (óvszer,síkosító) mind nagyon szuper és megvoltunk elégedve vele.
De 2 napja mikor behatolás elött pici mennyiséget használtam elkezdett égni lent majd melegséget éreztem ami nem zavart semmi extra sima natur vízbázisú sikosító.
Jó volt az együttlét id viszont utàna le kellett mosnom mert annyira elkezdett égetni hogy azt hittem szétég a nunim . Ahogy lemostam elmúlt ez a rossz érzés. De nem tudom mitől lehetett? Hosz eddig jó volt.
Páromat is kérdeztem,hogy Ő nem érzett semmit . Mondta hogy nem.
Nem volt piszkos kéz vagy ilyesmi mert együtt zuhanyoztunk szóval nem ez lehetett a gond.
És ciki vagy nem ciki de meg kértem páromat hogy nézzem meg ott lent hogy nem lát e valamit hogy nem e irritàlt vagy nem pirosodott ki a hüvelyem de semmi.
Tapasztalt e már valaki ilyet?
Ki alakúlhat-e idő múlásával síkosító allergia?
Milyen sikósítóval próbálkozzunk?
Probáltul ezen kívűl a Sába síkosítót de az csípett mindkettőnket
Durex sikosítóktól bedagad a nunim
A Masculan eddig jó volt.
A segítséget előre is köszönöm.
Ui. Senkit nem fogok lepontozni.
Szerintem ha nem tartod cikinek akkor egész nyugodtam kérdezd meg róla a nőgyógyászodat. De amugy én is a fertőzésre tippelnék. Az oké,hogy remdszeresen jársz dokihoz,de gondolom nem hetente.
Ph probléma is okozhat szerintem ilyet
Dm-ben lehet kapni 1000 ft-ért 5 dbos otrhon végezhető Ph tesztet. Szerintem próbáld ki. ;-)
21es
És mi van akkor ha nem jó a ph?
22 es alap
Wc használat elött és utàn is a kézmosás és fertőtlenítés.
De ha mégse mosta volna meg a kezét
Írtam hogy együtt zuhanyoztunk + intim mosakodót használunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!