Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Síkosító probléma: Milyet lehetne még használni illetve mi lehet a gond? 24N
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy tegnapelőtt együtt voltam párommal . Masculan síkosítót használtunk soha nem volt problémánk a Masculan termékekkel (óvszer,síkosító) mind nagyon szuper és megvoltunk elégedve vele.
De 2 napja mikor behatolás elött pici mennyiséget használtam elkezdett égni lent majd melegséget éreztem ami nem zavart semmi extra sima natur vízbázisú sikosító.
Jó volt az együttlét id viszont utàna le kellett mosnom mert annyira elkezdett égetni hogy azt hittem szétég a nunim . Ahogy lemostam elmúlt ez a rossz érzés. De nem tudom mitől lehetett? Hosz eddig jó volt.
Páromat is kérdeztem,hogy Ő nem érzett semmit . Mondta hogy nem.
Nem volt piszkos kéz vagy ilyesmi mert együtt zuhanyoztunk szóval nem ez lehetett a gond.
És ciki vagy nem ciki de meg kértem páromat hogy nézzem meg ott lent hogy nem lát e valamit hogy nem e irritàlt vagy nem pirosodott ki a hüvelyem de semmi.
Tapasztalt e már valaki ilyet?
Ki alakúlhat-e idő múlásával síkosító allergia?
Milyen sikósítóval próbálkozzunk?
Probáltul ezen kívűl a Sába síkosítót de az csípett mindkettőnket
Durex sikosítóktól bedagad a nunim
A Masculan eddig jó volt.
A segítséget előre is köszönöm.
Ui. Senkit nem fogok lepontozni.
1 es válaszoló vagyok és voltam :)
Akkor meg is van az intim mosakodó után okozhat ilyet ha valóban azt használsz az után sajnos a síkosítóval van hasonló élmény! Hidd el fix az volt a baj egymást generálták!
1es(11es)
Biztos hogy nem az intimgél évek óta használom mindig alaposan lemosom
Plusz sose volt gondunk intim mosakodó után a masculan síkosítóval.
Szóval ezt merem állítani hogy nem
Csak 1 fajtát használok az intim gélből. Soha nem cserélem.
12es értelek.
De írtam hogy a Durex síkosítóktól meg bedagad a nunim
15ös nem mostanában
13,5 hónapos a lányunk
16os évek óta Masculant használunk
Semmi probléma nem volt vele.
17es van benne valami
Hát párom szokta mesélni milyen mocsok a wc a cégnél.
De mindig használ kézfertőtlenítőt. És ott nem végez nagy dolgot. Megcsalni biztos nem csalt meg
Mindig van nálam fertőtlenítős törlökendő. Még itthon is át törlöm a wc-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!