Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez bevállalható? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ha a partnert izgatják a szexi női fehérneműk (tanga, combfix, francia bugyi) felvennétek szexeléshez? Van kedvenc szett? Hány évesek vagytok?2018. febr. 10. 08:23
1/13 miniviki válasza:
Persze:) van,mèg több is .
22L
2/13 anonim válasza:
Persze.
Első sorban a pasik kedvéért készűlnek a szexibbnél szexibb darabok.
Franciabugyi párti vagyok csipkés fekete és hozzá valo csipke melltartó vagy Fűző
Combfix csipkés harisnyatartóval. De kb 5 percig van rajtam és vagy fél óra míg magamra szenvedem. De ha ez kell akkor ez kell 😂
24n
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy felveszem. Van egy pár igazán extrém is :) 19/l Ne írjatok privátot
5/13 anonim válasza:
Nekem van egy szexharisnyám, ami direkt ki van szakítva több helyen is. A párom azt szereti, ha ebben vagyok szex közben. L28
6/13 anonim válasza:
Minden nap felhúzom a kedvenc szexi fehérneműmet.Van több fekete selyem bugyim.
7/13 anonim válasza:
Miért ne vennénk fel? Én nem csak a párom kedvéért hordok szép fehérneműt. De a tangát kifejezetten neki veszem fel. Na meg a baby dollt.
8/13 anonim válasza:
Simán, akár egy különleges falatnyi fehérneműt is. Egyébként is hétköznap is szeretek szexis fehérneműt felvenni szetteket, harisnya tartóval akár. Elég sok van, kedvenceim meg a selyem szatén anyagúak, meg a csipkés is :)
23L
9/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, és tényleg baromi szexik a fehérneműk a csajokon. És ha tehetem, akkor inkább maradjon is, elvégre azért vette fel a partner, hogy tetszen, akkor meg minek levenni. Pro tipp: ha van harisnyakötő is a szettben, akkor előbb azt, és aztán a bugyit vegyétek fel, mert úgy maradhat a harisnya ;)
10/13 anonim válasza:
Harisnyá nem, mert azt utálom, de bármi más jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!