Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti felizgultok bicikli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti felizgultok biciklizés közben? Mert ha nekem biciklizés közben valami húzogatná a farkam, akkor felállna.

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 12:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Amikor belemélyed a puncitokba az ülés, akkor nem hiszem el, hogy nem izgultok gel.
2018. febr. 7. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Ja, figyi, a széken ülve is felizgulunk. Sőt, ha pisilés után kitöröljük akkor is. De várj, ha a bugyi hozzáér, attól meg egyenesen sorozatos orgazmusunk lesz. Egész nap. Minden nap.
2018. febr. 7. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Istenem ilyen ostoba kerdest. XD
2018. febr. 7. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Húzogatná a farkad? Ember, azt hiszed, hogy a mi nemiszervünkeg simogatja a bicikli kemény ülése? :D Hallod, én egy 1 órás út után úgy lezsibbadok, hogy nem igaz... Nemhogy még orgazmusom legyen. xD Voltam már hosszabb úton,akkor a végén az alfelem minden porcikája jól megfájdult... A bicikli nem okoz orgazmust. Nagyon nem.
2018. febr. 7. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Áruld már el, hogy te miből gondolod azt, hogy "belemélyed"? Ugyanúgy biciklizünk mint ti, azt hiszed, hogy mi nem a seggünkön ülünk?

24l

2018. febr. 7. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt is elárulhatnád, hogy hogy sikerült a farok mosás és a biciklizés között párhuzamot húznod :D
2018. febr. 7. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Most lehet hulyenek fogtok nezni,de velem volt mar ilyen.Irtam is ki errol kerdest.De en onszantambol csinaltam mert feltunt hogyha fel le mozgok akar el is elvezek.Egy ideig mindig en akartam lemenni a kisboltba biciklivel:D

Mostansag mar nem csinalom de buli volt:)

2018. febr. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!