Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg szarok az ágyban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szarok az ágyban a fullos csajok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez a tapasztalatom. A fullos csak feküdt és tartotta magát mint egy darab bot, míg a kevésbé fullos pedig majd leszakította a farkam annyira meg tudott vadulni /F
2018. febr. 6. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
ki a francot érdekli ha fadarab az ágyba küldeni
2018. febr. 6. 23:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor Nekem tökéletesen megfelelne egy fullos csaj.
2018. febr. 7. 00:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de a látványon kívül nincs különbség. Belül egy "átlagos" csaj is meleg és nedves és lüktet.

Ahogy egy nagyon nagyon szép is.

De az átlagos talán értékeli azt, amije van (esetünkben egy átlagos pasi), akinek igyekszik örömet nyújtani.

A modell szerű lányok pedig gondolják ha ez nem lesz jó, holnap majd mással. És akkor tegyen csak ő érte, én nem.

2018. febr. 7. 00:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Jobbam szeretek dolgozni
2018. febr. 7. 00:45
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes, hogy erről is szó van, egy másik kérdésnél meg csak arról, hogy a férfiak jó része alkalmatlan hogy megadja azt a csodát ami egy ilyen nőnek jár. Az a tábor pedig ahhoz ragaszkodik foggal-körömmel. Miért nem lehet felfogni, hogy egyszerűen nemtől függetlenül vannak lusta disznók, akik kihasználják hogy a másik belead mindent?
2018. febr. 7. 06:52
 7/15 anonim ***** válasza:

"Fullos" ez mit jelent a te szótáradban? Nálam azok a német nők "a teljesek" gyönyör szintjén, akik okosak, és adnak a már meglévő külsejükre. Kevés smink, ápolt haj, szép-elegáns ruhák...mellé az a markáns genetika...megőrülök értük.

De nyilván te nem ezt érted "fullos" alatt. Van tapasztalatod az ilyen átlagból kitűnő, márkás ruhákkal villogó, plasztik külsejű csajokkal? Nekem sajnos van. Méregdrága karóra a kezén, erre beköp egy ilyet, hogy "én nem ismerem ezeket a fura jeleket (római számokat), inkább megnézem a mobilomon" ...a másiknak fogalma sincs arról, hogy Szerbia egy létező ország. A harmadiknak a férfi=farokhordozó. És így tovább. Ha neked ez kell, akkor hajrá, én a kutyámnak sem kívánnám.

2018. febr. 7. 08:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, bocsánat hogy hozzászólok, személyes tapasztalatot nem tudok írni. Ha a mindene-műanyag műnőkre gondolsz, nagy igazság lehet benne. Ahogy az utolsó hozzászóló is írta, az ilyen külsőhöz sokszor végtelenül nagy ostobaság társul. A jó szexhez pedig, úgy gondolom, szükséges egy bizonyos mértékű intelligencia. Akiben ez nincs meg, az szar az ágyban.
2018. febr. 7. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Idaig a legjobb szopast egy fiatal csajtol kaptam, aki molett is volt, bar tok jol ereztem magam vele. Na az kiszivta a lelkem is, kertem is tole repetat, mert nem hittem el es akkor is ez volt. Utana volt harmadik kor is, akkor mar dugi is volt. Es az is jo volt. Jo kis nap volt az. Pedig voltam profiknal de egyik se volt ennyire profi valahogy.
2018. febr. 7. 11:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Én teljesen átlagos nőnek tartom magam, aki szexinek érzi magát a párja mellett és nem vagyok fadarab.
2018. febr. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!