Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szeretője közölte velem a viszonyukat, megadjam neki az elégtételt? Mit tegyek?
#3-as:
Tény, hogy a 3. személy mindig a második miatt lesz, és az is tény, hogy ennek a kapcsolatnak annyi.
Én a helyedben éjszaka jól kihasználnám, hagynám, hogy jól megdugjon (gumiban), kinyaljon vagy 3x, majd felöltöznék, előszedném a bőröndjeit, és azt mondanám:
Én elvettem ami nekem kellett, te is ami neked.
Én viselem a következményeit itthon, és te is ott ahol elvetted ami neked kellett... :D
Csomagold össze a férjed 1 heti szennyesét, majd add oda a riibancnak mosolyogva, hogy drága szívem, ettől kezdve ne csak élvezkedj vele, hanem mossad ki a sz@ros gatyáit is.
Szerintem a részükről (főleg a kis 3,14csa részéről) ez már komoly és végleges, hogy innentől ők folytatják együtt. Ha már be is mutatkozott neked.
Keress egy válóperes ügyvédet.
Először is, ez nem a férjedről, vagy a szeretőjéről szól elsősorban, hanem Rólad! Neked kell eldönteni, hogy továbbiakban együtt akarsz-e élni ezzel a férfival, továbbra is úgy tudsz-e tekinteni rá, mint eddig, működőkepés marad-e a kapcsolatotok, a bizalmad mennyire vesztetted el. Ha úgy érzed, külön kell tőle válnod, akkor válj! Itt most elsősorban a Te életed és érzéseid a fontosak, a Te jövődről is szó van, nem a férjedről meg a szeretőjéről.
Amúgy nem értem, miért illeti mindenki különböző negatív jelzőkkel a szeretőt. Nem az ő dolga lett volna hűségesnek és nem kicsapongónak lenni, hanem a férjnek! A férfi nem bírt magával, ő szegte meg a hűségét, ő szexelt félre, ő hibázott, nem a csaj.
Ha valaki itt bűnös, akkor a férfi az. Neki van felesége, ő fogadott örök hűséget.
Elsősorban vele kell elszámolni...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!