Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégtételt vegyünk, ugy hogy a férjünk szeretöjét megverjük?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 13:58
1/16 anonim válasza:
Minden potenciális szeretőt meg akarsz verni? Nem a nőn múlik hogy a férjed félrekúr. Úgyis talál mindig valakit aki kapható.
2/16 anonim válasza:
És akkor nem is dugta meg a férjed, vagy miben is segít ez pontosan?
4/16 anonim válasza:
Ez igencsak primitív gondolat..
5/16 anonim válasza:
Inkább a férjedet verd meg !! :D
És ezen ki fogsz akadni, de mindent megadsz neki otthon ? Vagy fejfájós feleség vagy ?
Tudom ez sem ok a megcsalásra de kettőn áll a vásár.
És igen nő vagyok.
6/16 anonim válasza:
Te nőként megverheted a férjedet is, ha annyira harcias kedvedbe vagy...
Én a csajom szeretőjét nem verhetem meg, mert nem is tudott rólam, így nem lenne jogos. A csajomat sem verhetem meg mer pc világban élünk.
7/16 anonim válasza:
Sokkal jobb ötlet visszacsalni! Mondd meg a pasidnak, hogy most mész dugni. És miközben dugnak, hívd fel telefonon, hogy mennyire élvezed. Saccold meg, kb hányszor qrt félre a pasid, és a dupláját bosszuld vissza. Utána lehet beszélgetni a kapcsolatról, hogyan tovább. De a revans az alap.
8/16 anonim válasza:
A bosszú rossz ötlet... ráadásul ahhoz a félredugáshoz legalább annyira a férjed is kellett...tartsd meg a méltóságod, és hagyd ott a férjed.
9/16 Lassmich Ruhe válasza:
Hogy megverjük??? Ez elégtétel?? Nem megoldás kellene? Neked elégtétel hogy ilyen szintre alázod magad?
10/16 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy a férjed szeretője nem is tud róla, hogy akivel kavar, az egy férj.
Miért nem vered meg a férjed? Nem a nő tehet róla, hogy a pasidnak a hűség szó nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!