Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elégtételt vegyünk, ugy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elégtételt vegyünk, ugy hogy a férjünk szeretöjét megverjük?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 13:58
1 2
 11/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem logikus, hogy az ember, úgy érzi elvettek tőle valamit és a harmadik félre zúdul a dühe, de a férjed nem egy plüssmackó amit le lehet nyúlni, és az csak tehetetlenül tűri amit az élet rá mért.

Innentől, meg tök felelsleges a harmadikat hibáztatni, akkor is ha ő volt a gaz csábító! A párod úgy döntött nem áll ellent.

Az élet tele van csábításokkal, lehetőségekkel az elhajlásokkal, tehát elsősorban a párod a hibás, hogy ő ezekkel él. Ha jogos lenne a frusztrációd levezetése a szeretőn, akkor ennyi erővel be is zárhatnád a párod egy vártoronyba, ott tuti érik ingerek, hogy elveszítse irántad a lojalitását.

A kettőtök kapcsolata rátok tartozik. Én a férjeddel számolnék, mert idegeneknek semmi felelőssége nincs irányodba, de a férjednek viszont volt.

2018. jan. 30. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze. Verd meg a csajt, kiraly lenne, foleg ha nem is tud rolad. XD a fő, hogy a pasi az szent. Igaz? :D
2018. jan. 30. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Javasolt szakirodalom még: [link]
2018. jan. 30. 17:29
 14/16 A kérdező kommentje:
13 válaszolo a videot torolték mar!
2018. jan. 30. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb döntés ha csendben távozunk, én férfi létemre is ezt tettem, attól nem leszek jobb ember ha bajt csinalok magamnak.

Szerintem mindketten hibásak nem csak a nő....

ha nekem van párom én tudom hogy mit kockáztatom azzal ha félre lépek...:( és hogy mi lesz belőle.

2018. jan. 31. 10:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű barlangrajz szintű problémakezelés.
2018. jan. 31. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!