Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégtételt vegyünk, ugy hogy a férjünk szeretöjét megverjük?
Szerintem logikus, hogy az ember, úgy érzi elvettek tőle valamit és a harmadik félre zúdul a dühe, de a férjed nem egy plüssmackó amit le lehet nyúlni, és az csak tehetetlenül tűri amit az élet rá mért.
Innentől, meg tök felelsleges a harmadikat hibáztatni, akkor is ha ő volt a gaz csábító! A párod úgy döntött nem áll ellent.
Az élet tele van csábításokkal, lehetőségekkel az elhajlásokkal, tehát elsősorban a párod a hibás, hogy ő ezekkel él. Ha jogos lenne a frusztrációd levezetése a szeretőn, akkor ennyi erővel be is zárhatnád a párod egy vártoronyba, ott tuti érik ingerek, hogy elveszítse irántad a lojalitását.
A kettőtök kapcsolata rátok tartozik. Én a férjeddel számolnék, mert idegeneknek semmi felelőssége nincs irányodba, de a férjednek viszont volt.
Szerintem a legjobb döntés ha csendben távozunk, én férfi létemre is ezt tettem, attól nem leszek jobb ember ha bajt csinalok magamnak.
Szerintem mindketten hibásak nem csak a nő....
ha nekem van párom én tudom hogy mit kockáztatom azzal ha félre lépek...:( és hogy mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!