A Walking Dead c. sorozatban (film) megölték már Negan-t? Kivégezték? Vagy legalább lehet rá számítani, hogy egy jövőben kiadott részben elégtételt kapnak a nézők?!
Azt bevallom, hogy a sorozatot nem nézem. Talán régebben hallottam róla ezt-azt.
Viszont amikor az interneten kerestem egy amúgy teljesen másik filmből egy részletet, véletlenül megtaláltam azt a részt, amiben hihetetlen brutalitással először nyomorékká ver egy embert, majd utána szétfoccsantja (legalább megdöglött a végére).
Úgyhogy nem tagadom, nagyon jó érzéssel esett volna, ha utána megtalálom azt a rész, amiben kegyetlen, brutális elégtételt vesznek rajta.
Azt megtaláltam, h. hogy hívják, melyik részben van ez... viszont sajnos úgy tűnik, a rendezők szerethetik idegesíteni a nézőket, hogy ezt a világ sz@rháziját életben tartják... =(
Miket lehet remélni ezügyben?
Merre tart a sorozat?
Nem halt még meg és valószínüleg háború lesz, Negan és csapata, a Királyság és Rick csapata között. A Királyság és Rick
valószínűleg összefog Negan ellen, itt tartunk most.
Kár! =( Nagyon kár.
Szerintem rengetegen mások is várják a kínpadra veretését.
Vannak egyébként hozzátartozói (Negan-nak), akiken keresztül hatásos, fizikai bosszút lehet gyakorolni?
Vagy ahogy jellemző, hogy az ilyen trágyából nemzett gyalogsátánoknak nincs ilyen támadható gyengepontja?
Ha néznéd a sorozatot, nem kívánnál ilyet. Mára odáig süllyedt a Walking Dead, hogy nincsen más mozgatórugója és érdekessége a sorozatnak, csak Negan. Az egyetlen igazán érdekes karakter, aki színt visz az egészbe. A zombik már csak szánalomra méltó papírhalmazok, akiknek a jelenléte csak akkor izgalmas, ha legalább ötezer jön egyszerre. A régi karakterek közül van három, amelyikre tényleg lehet építeni, a forgatókönyv meg általában kész csőd.
Teljesen random hoznak be teljesen semmilyen karaktereket, akiknek a nevét sem jegyezzük meg, mire meghalnak. Negan karaktere és Jeffrey Dean Morgan játéka jelenleg az, ami nézhetővé teszi a komplett Walking Dead-et.
Ahha....
Tehát teljesen rendben van, hogy egész álló ottléte alatt azzal a QRVA szögesdrótos baseball ütővel menőzik, gyilkolászik, istenkirály embernek érzi magát...
Azt a kínait meg szörnyű totális nyomorékká veri széjjel, jó hosszan hagyja, hogy szenvedjen, fölényeskedik fölötte, amikor már nem is fogja fel a mocskos dumáját (mert nincs már homloklebenye, de más lebenye se igazán), majd csak utána öli meg, de úgy, hogy sz@r (se) marad belőle.
Amúgy meg az utána olvasottak alapján nem ez volt az egyetlen rémtette. Tudtommal utána még folytatódott a kiß@szott terrorja.
Ááá, de ez így biztosan rendbe van.
A nézők úgy is erre gerjednek!! >(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!