Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha a lány veszi meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a lány veszi meg a síkosítót?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon szeretném igazán kipróbálni a barátommal az anális szexet (eddig csak úgymond kísérletezgettünk) és szeretnék venni. Szerintetek gáz hogy én intézem ezt? :'D És esetleg tudnátok a célnak megfelelő síkosítót ajánlani?

2018. febr. 9. 03:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Nem annyira izgatja a dolog?

Hát akkor megint húzhatunk egy strigulát az alá a lista alá, hogy perverz csajnak már megint balfék pasija van.

2018. febr. 9. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Pjur! :)

Nekünk sokkal jobban bevált mint a drogériákban kapható kencék. Van külön análhoz fejlesztett is.

Nekünk bejön mert nem hagy nyomot, nem ragacsos.. szóval tuti választás, árban kicsit drágább, de nem olyan sokkal.

Nem gáz, hogy te intézed.. te akarod jobban :D akkor járj is utána:)

És az sem gáz, hogy te akarod inkább nem pedig a pasid. Lehet nem általános, de attól még nem gáz.

2018. febr. 9. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem gáz.

Az a gáz, hogy :

1. A psidat nem izgatja

2. Nem áztat el ő annyira, hogy simán becsússzon a popsiba is.

3. Az a gáz, ha egy kapcsolatban a szexualitásban kell valamelyiknek lemondani erről arról, akár hosszútávon, na abból lesz gáz. Lehet 10 év múlva, de akkor is az lesz.

2018. febr. 10. 06:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem gaz, senki sem tudja mire használod , puncira is lehet , van olyan lány ki nehezebben nedves érik be, szerintem az óvszer sem égő, ez az élet rendje.

Tudom mire gondolsz, attól félsz hogy mindenkin sejteni fogja hogy mire keszulsz azaz popsi szex, elítélem ki sem próbálnám. De te tudod.

Amúgy vannak a boldban saját szkenelo kepek, bár én nem

lakom Magyarországon, gondolom ott is vannak.

2018. febr. 10. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13: "Nem áztat el ő annyira, hogy simán becsússzon a popsiba is."

Az a gáz, hogy lövésed nincs a témáról és hülyeséget szólsz hozzá.

2018. febr. 10. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg kell védjem a 13-ast, tapasztaltam már én is ilyet, hogy bőven elég volt a puncinedv kenésnek, annyi volt belőle.
2018. febr. 11. 09:13
 17/18 orton ***** válasza:

Ha sok volt a nedv, oké. Nagyon kevés nedv viszont nem csak a csajt kezdheti ki, hanem téged is, ha nem gumi nélkül csináljátok. Gumiban meg semmit nem fogsz érezni, mert mozogni se tudsz olyan szűk.

Legyen kéznél síkosító. Sima kék durex play teljesen oké. 1-2 ezer max. Elsőre használjatok sokat, majd később érzitek hány csepp elég hogy jó legyen.

És nem gáz ha te szerzed be, nem fogja érdekelni a pénztárost sehol. Ha nagyon cikinek érzed elsőre, menj olyan dm-be vagy boltba, ahol épp kevés vásárló van. :)

De ne erőltess a bártodra semmit, ha nem akarja...lehet túl sok energiát fektetsz be ebbe és végül abszolút ki se szeretné próbálni.

Ezért inkább azzal a gondolattal menj, hogy veszel egy síkosítót és játszol magaddal. Nem nagy beruházás és eláll, ha hűvös helyen tartod.

2018. febr. 11. 09:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Sosem hittem az angyalokban, de most megint kételkedem👼.

Szívet melengető hogy ez a kedves gondolat kérdéssé formálódott a fejedben. Az ilyen odaadó lelkek miatt van mégis élet a Földön, én támogatom az 5leted, remélem érződik☺.

2018. ápr. 25. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!