Ma megyek a pécsi Árkádba síkosítót venni. Van itt olyan korombeli lány, akinek lenne kedve elkísérni? ;) 21F
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 06:27
2/11 anonim válasza:
Azert ez a 'kerdes' jo esellyel palyazik a legszanalmasabb csajozos szoveg cimere...
3/11 anonim válasza:
Árkádban nem is kapsz síkosítót, ott nincs szexshop.
4/11 anonim válasza:
Persze hogy vannak olyanok, akik elkísérnek. Úgy hívják őket K*RVÁK
6/11 A kérdező kommentje:
Gyerekek, itt egy csomó fura kérdés van,ez is megfér mellettük :D lehet extrém a humorom, de reggel felébredtem és úgy éreztem ezt a kérdést fel kell tennem :D most jutott eszembe, de mondom á, nem vagyok ilyen hülye, hogy ilyen kérdést feltegyek, de mégis :)
Szóval akinek miattam lett a hangulata paprikás, de rögtön olyannyira, hogy kurvicákat ajánlgasson, azoktól elnézést :) aki szerint ez szánalmas csajozós duma... igaza lenne, ha az lenne :) am a sparban is van, nemtudom ki hol él, de a síkosító az nem olyan dolog, amit csak szexshopban lehetne beszerezni :) mondjuk eddig még egyszer sem vettem, de ami késik, az lehet nem múlik :)
Szép napot mindenkinek :D
Minek ide annyi indulat?
2015. febr. 16. 16:49
7/11 A kérdező kommentje:
Második zöld :)
2015. febr. 16. 16:50
8/11 anonim válasza:
Csak azt mondd meg ,h ha nem csajozós duma akkor miért kell csaj aki elkísérne? Menjél egyedül én is úgy mentem csak a szlivenbe :D
9/11 A kérdező kommentje:
Reggel fáradtan ébredsz. Felkelni nem akarsz, de valamit csinálnál,,hhogy majd csak elindul a nap. Így kezdődött. Aztán mit írtam vvolna a kérdés végére??? Naná, hogy csaj kísérjen, hát talán vizsla vagy menjek egyedül? De abban mi a pláne? Minek megosztani a közösséggel? A szlivenben nem csak kaja van?
2015. febr. 16. 17:10
10/11 anonim válasza:
A Sparba sem sikosítóért szoktak bemenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!