Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak miért fura ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért fura ha egy lány síkosítót akar használni?

Figyelt kérdés
Miért mondanak olyanokat hogy "Az meg minek?" Nem mindenkinél működik ez a felizgulok=benedvesedek dolog. Én tudok teljesen száraz lenni hiába kívánom a dolgot, főleg ha előtte pár órával tusoltam. Máskor meg spontán nedves leszek napközben ha pl munka közben fantáziálok. Teljesen önálló életet él a puncim, nem én uralom. Nem a férfival van a baj, mindig minden barátomnál, egyéjszakás kapcsolatnál így volt ez. Nem értem minek kellene szenvednem, vagy sérüléseket szereznem szex közben, mert a pasik furának tartják a síkosítózást. Az a legrosszabb mikor be akarják bizonyitani hogy ők majd benedvesitenek előjátékkal, de mikor nem sikerül elmegy a kedvük.
2015. dec. 13. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem furcsa.
2015. dec. 13. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell túlsplizáni. Szárazon senkinek se jó. Kenjétek be és kész.
2015. dec. 13. 10:50
 3/12 **Vágy lassú tánca** válasza:
Nekem sem furcsa.Nekem pld:nagy a farkam és kellett használni már.
2015. dec. 13. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

Egy időben én is használtam síkosítót, hasonló okokból, de már feleslegesnek tartom. Ugyanis nem a behatoláskor kell nedvesnek lenni! Ha lassan történik a behatolás, apró, óvatos mozdulatokkal, akkor közben mindkét fél részéről megindul a természetes nedvesítés - a pasi előváladéka is síkosít, és valamennyi nedvesedés a nőnél is van. Ha nincs, akkor az egészségügyi problémákra vall, érdemes valamilyen tejsavas cuccot használni.

Azért egy kellemes együttléthez nem kell tocsogni, egészen minimális síkosítás elég.

(Azt meg nem értem, hogy a tusolással hogy függ össze a dolog... belülről is tusolsz? Akkor azzal pont tökreteszed a hüvely normál kémhatását... Heti két tejsavas irrigálás bőven elég, a külső mosakodáshoz pedig használj speciálisan erre alkalmas intim mosakodót. Akkor teljesen felesleges a síkosító. Tapasztalat.)

2015. dec. 13. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem se fura, sőt, azt gondolom, ez a lány legalább tisztában van a dolgokkal, az igényeivel, a saját testével. pont ennek az ellenkezője a szqr, amikor szenvedni kell vele, és amikor bedobod a síkosító ötletét, még ő van megsértődve. másrészt az már jelent valamit, ha az ember farkához síkosító kell, és nem negatív dolgot.
2015. dec. 13. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak azoknál furcsa akiknek az értelmi szintje nem ér el egy alap szintet. De olyanokkal meg minek kezdesz? 25/F
2015. dec. 13. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindig oda van készítve az éjjeli szekrényen. Ez valamilyen szinten természetes ma mar, mennyivel volt régen más, hogy rakoptek es úgy nevesítették elő a dolgokat, ez egy fokkal gusztususabb.
2015. dec. 13. 11:35
 8/12 tasu válasza:
Én például nem vagyok rajta kiakadva ami kell az kell.a barátnöm olyan mint a szahara.mint ha homokba nyomnám és mondtam neki használjunk ö azt mondta nem kell az
2015. dec. 13. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem fura, csak néhány férfinél azt a tévképzetet idézheti elő, hogy ő kevés ahhoz, hogy felizgulj annyira, hogy jól benedvesedj. Kezdjük ott, mi a fenének élsz egyéjszakás kapcsolatokat is?
2015. dec. 13. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

>> Kezdjük ott, mi a fenének élsz egyéjszakás kapcsolatokat is?

Most komolyan, ez hogy jön ide? Miért ne élhetne, ha ő akarja? Ez itt egy erkölcsi kérdésfelvetés volt? Nem. Minek szólsz bele mások értékrendjébe, szexuális életébe? Mi közöd hozzá? Az a problémája, hogy ne hisztizzen már a partnere, ha síkosít. Az a te egyéni véleményed, ha az egyéjszakás szex elítélendő. Milliók szerint meg jó. És akkor ők rosszabb emberek? Nem hiszem. Szerintem fontosabb, hogy ne csaljanak tébét, lyukasszanak jegyet a villamoson, ne fúrják a kollégájukat aljas hazugságokkal, ne vesztegessék meg a városházi hivatalnokot, hogy övék legyen a kiszemelt telek, ne tegyenek ki kiskutyát az út szélére.

Ezek sokkal mindennaposabb és felháborítóbb dolgok, sokkal többen is csinálják, mint egy alkalmi k.rást, és ezek teszik elviselhetetlenné ezt az országot, nem az, hogy egyéjszakás kalandokat szeret valaki.

2015. dec. 13. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!