Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért fura ha egy lány síkosítót akar használni?
Egy időben én is használtam síkosítót, hasonló okokból, de már feleslegesnek tartom. Ugyanis nem a behatoláskor kell nedvesnek lenni! Ha lassan történik a behatolás, apró, óvatos mozdulatokkal, akkor közben mindkét fél részéről megindul a természetes nedvesítés - a pasi előváladéka is síkosít, és valamennyi nedvesedés a nőnél is van. Ha nincs, akkor az egészségügyi problémákra vall, érdemes valamilyen tejsavas cuccot használni.
Azért egy kellemes együttléthez nem kell tocsogni, egészen minimális síkosítás elég.
(Azt meg nem értem, hogy a tusolással hogy függ össze a dolog... belülről is tusolsz? Akkor azzal pont tökreteszed a hüvely normál kémhatását... Heti két tejsavas irrigálás bőven elég, a külső mosakodáshoz pedig használj speciálisan erre alkalmas intim mosakodót. Akkor teljesen felesleges a síkosító. Tapasztalat.)
>> Kezdjük ott, mi a fenének élsz egyéjszakás kapcsolatokat is?
Most komolyan, ez hogy jön ide? Miért ne élhetne, ha ő akarja? Ez itt egy erkölcsi kérdésfelvetés volt? Nem. Minek szólsz bele mások értékrendjébe, szexuális életébe? Mi közöd hozzá? Az a problémája, hogy ne hisztizzen már a partnere, ha síkosít. Az a te egyéni véleményed, ha az egyéjszakás szex elítélendő. Milliók szerint meg jó. És akkor ők rosszabb emberek? Nem hiszem. Szerintem fontosabb, hogy ne csaljanak tébét, lyukasszanak jegyet a villamoson, ne fúrják a kollégájukat aljas hazugságokkal, ne vesztegessék meg a városházi hivatalnokot, hogy övék legyen a kiszemelt telek, ne tegyenek ki kiskutyát az út szélére.
Ezek sokkal mindennaposabb és felháborítóbb dolgok, sokkal többen is csinálják, mint egy alkalmi k.rást, és ezek teszik elviselhetetlenné ezt az országot, nem az, hogy egyéjszakás kalandokat szeret valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!