Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak miért fura ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért fura ha egy lány síkosítót akar használni?

Figyelt kérdés
Miért mondanak olyanokat hogy "Az meg minek?" Nem mindenkinél működik ez a felizgulok=benedvesedek dolog. Én tudok teljesen száraz lenni hiába kívánom a dolgot, főleg ha előtte pár órával tusoltam. Máskor meg spontán nedves leszek napközben ha pl munka közben fantáziálok. Teljesen önálló életet él a puncim, nem én uralom. Nem a férfival van a baj, mindig minden barátomnál, egyéjszakás kapcsolatnál így volt ez. Nem értem minek kellene szenvednem, vagy sérüléseket szereznem szex közben, mert a pasik furának tartják a síkosítózást. Az a legrosszabb mikor be akarják bizonyitani hogy ők majd benedvesitenek előjátékkal, de mikor nem sikerül elmegy a kedvük.
2015. dec. 13. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10:

Miért ne lehetne véleményt formálni egy fórumon? Nem offoltam a kérdést, az eleje válasz volt rá. Az egy dolog, hogy te hasonló elveket vallasz, miszerint könnyedén ugrálsz ágyról-ágyra, de ezzel az erővel miért ítélkezel olyanok felett, akik nem hívei ennek a liberális felfogásnak? Azt mondod, erkölcscsőszködtem. Nem igaz, csak véleményt fejtettem ki. Nyugodtan szállj virágról-virágra, abszolút kielégíthet lelkileg téged ez, csak aztán ne csodálkozz azon, ha x év múlva a kutyának sem kellesz, mert egy kiégett vén tyúk leszel, akinek híre megy mindenfelé.

2015. dec. 13. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Na, tessék, erről beszéltem. Hogy a qrvaanyámba jön ide ez az egész maszlag, amit megint iderittyentettél? Ezt kértem, hogy erről gyere már le, és csak folytatod.

Megint ugyanazok a fqszságok, klisék, liberálisozás, panelekkel dobálózás, magányosan fogsz megdögleni, blablabla. Tartsd már magadba a világszemléletedet, ne oktass másokat, nem erről szólt a kérdés!

És nézzél már vissza a hsz.-emre, ki a rossebb ítélt el bárkit is, mert nem él egyéjszakás kapcsolatokkal? Leírtam egy szóval is??? Írtam, hogy én így élek? Azt írtam, hogy NE ÍTÉLKEZZ TE azok felett, akik alkalmival k..rna.k, mert indifferens ebben a témában. Ez ízlés meg szexuális felfogás, értékrend dolga. Én senkit nem minősítettem, mert így vagy úgy él, még csak a voksomat se tettem le egyik mellett se, csak azt írtam, hogy az élhető világot sokkal jobban befolyásolják a mindannyiunkat, a közösséget érintő disznóságok, mint az abszolút privát, mindenkinek a saját hálószobájába tartozó kérdés, hogy kivel ke.fél.

Ja, és írtam, hogy nő vagyok?

Részemről befejeztem, mert ez a szint fáraszt.

2015. dec. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!