Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyissak én is a szomszédlány felé?
Jelenleg nincs senkim, szóval ez nem akadály, de egyrészt kicsit zavar a kora (még csak 18), másrészt pedig az apját ismerem már régóta, nem mondom, hogy nagy haverok vagyunk.. de volt pár közös momentumunk már. És mindig jó fej volt velem.
28 vagyok, igazság szerint bejön a lánya és nyilvánvaló, hogy én is bejövök a csajnak, csábítgat is rendesen.. de nem akarom kihasználni, és csak megdugni.. kicsit zavarna, mert tudom, hogy az apja, hogy félti. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a lánytól szexnél többet nem akarnék már csak a kora miatt sem.
Egyébként most költöztek velem szembe pár hete.. és azóta folyamatosan incselkedik a lány.
Látom rajta, hogy néz rám.. és ahogy hozzám szól az sem mindennapi, tegnap is, pont hazaértem és valami kis reklámújságot elfújt a szél, erre átszaladt az utcán, hogy visszaadja, mintha valami fontos levés lenne, vagy ilyesmi :D full átlátszó volt. Utána kérdezősködött róla stb.. úgy éreztem magam, mintha én lennék a csaj, és egy pasi nyomulna felém :D
Nem erre gontolam 3-as :D
A csajozással nincs gondom. Az apjával szemben nem akarok farok lenni, erről szólt a kérdés.
Hát én hagynám a francba. Csak egy 18 éves kiscsaj, aki csábítgat, utána sex elott meg majd lehet jol megijed. Te meg tul sok mindent veszthetsz vele. Nem ér annyit szerintem. A szomszédod lánya, akit minden nap látni fogsz utána, torténjék bármi. Nem egy idegen, akit tobbet nem látsz. Ha eszed van, szerintem nem kezdesz ki vele. Keress mást.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!