Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Joga van ehhez a férjemnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joga van ehhez a férjemnek?

Figyelt kérdés
Én tartom el őt is, de állandóan nyávog, hogy nincs szex. Valóban nincs, mert állandóan melózom, és semmi kedvem hozzá. Mit csináljak?

2018. febr. 7. 11:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, miért nem vállsz el tőle? Sokkal könnyebb lenne az életed.
2018. febr. 7. 12:47
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha annyira szereted, válj el tőle, rakd ki a lakásból, és közöld, hogy akkor most kezdheti elölről az udvarlást, ha akar téged. Ki fog derülni, hogy tényleg akar-e, és kénytelen lesz felnőni. Pillanatnyilag ugyanis gyerek-, és nem férjstátuszban van.:-)
2018. febr. 7. 12:47
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nincs joga hozzá valóban, nem kötelezhet rá, hogy lefeküdj vele heti háromszor legalább. De ne lepődj meg, ha közben keres egy másik, adott esetben fiatalabb, csinosabb lányt, aki hajlandó kielégíteni. Már ha te valóban nem teszed meg neki egyáltalán. És ez most független attól, hogy melyikőtök dolgozik vagy keres többet, vagy hogy ő a férfi, és te vagy a nő. Fordítva is valami hasonlót mondanék valószínűleg.
2018. febr. 7. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
63%

Én bizony kidobnám.

1. nem dolgozik

2. háztartás legalább vezeti? Főz-mos-takarít?

Ha ezt sem csinálja, akkor "bye-bye".

2018. febr. 7. 13:00
 25/29 A kérdező kommentje:
Látom, nagyon vegyes értékelést kaptak a kommentek...Én mindenkinek zöldet adtam!
2018. febr. 7. 13:18
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt te is hibás vagy. Mi az hogy háborogsz hogy nem dolgozik majd még te magad pártolod hogy gyárba ne menjen? Biznisz? Milyen biznisz és abból milyen tb és nyugdíj lesz? Én se szeretek megszakadni de ha én kibirom egy gyárban már 12 éve akkor a férjed is kibírja. Mellesleg vannak helyek ahol egész jól lehet keresni.
2018. febr. 7. 14:11
 27/29 anonim ***** válasza:
20%
A válás soha sem kiút. Miért nem keres munkát? Egyébként nem is illik az "én tartom el". (Nem mintha nem lenne jogos). Azt hiszem neki is kéne dolgoznia és szeretkeznetek kéne különben szinte biztos, hogy egy idő után megcsal.
2018. febr. 7. 14:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Te vagy az Timi??? :-)
2018. febr. 7. 19:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Továbbra is tartsd el. Magadtól, jó messze... :-))
2018. febr. 8. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!