Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szerintetek ez még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek ez még belefér?

Figyelt kérdés

Férfi és nő játszik.A férfinak 10 percenként be kell tennie a nő pun*ijába a kemény farkát,méghozzá nagyon lassan és maximum csak egyet lökhet ( eközben persze a nő rászoríthat neki a hüvelyizmával),majd ki kell vennie és fel a gatya.Egy párszor ez megismétlődik és csak akkor élvezhet el,ha a nő azt mondja, hogy most már lőhet.

Nektek ez még belefér, teljesíthető ?

Valamilyen szinten én is szeretem, ha megvonják tőlem a péniszt és egész nap nem engedi, hogy hozzáérjek, sőt,akár 1-2 napig is,csak amikor már látja, hogy nagyon kivagyok és már nagyon nagyon kell az a szerszám.

Olyan hamar megkapunk mindent, hogy nekem néha jól esne "megküzdeni" érte, jó lenne azt érezni, hogy már ingerült vagyok a hiányától, hogy már semmi másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy betegye.

N.

2018. febr. 6. 18:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen a pricceles, ezt lehet gyakorolni a pc izom tornaztatasaval es a felizgulas ami fontos. En gyakoroltam is ezt. Puncitol fel spriccelek a ciciig ha akarom
2018. febr. 6. 20:50
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te szerintem ne nevezd magad nőnek inkább.
2018. febr. 6. 21:09
 23/26 A kérdező kommentje:

szerintem te ne mond meg,hogy mit gondoljak.

írtál eleget, keress más kérdést.

2018. febr. 6. 21:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szép és izgato, de egy-egy megszakított betevéstol nem lehet sajnos elélvezni. A végén muszáj lesz engedned, hogy gyorsítson és bent maradjon. De maga a dolog jol hangzik.
2018. febr. 6. 22:51
 25/26 A kérdező kommentje:
igen,úgy gondoltam. Hogy amikor már úgy van,hogy oké,most már elmehet,akkor mozoghat teljes erőből, aztán pedig bumm :)
2018. febr. 6. 22:54
 26/26 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

#17-#18-#19-#22=4-4-4-4%

Nyihaha.

ápr. 22. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!