Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ez még belefér?
Férfi és nő játszik.A férfinak 10 percenként be kell tennie a nő pun*ijába a kemény farkát,méghozzá nagyon lassan és maximum csak egyet lökhet ( eközben persze a nő rászoríthat neki a hüvelyizmával),majd ki kell vennie és fel a gatya.Egy párszor ez megismétlődik és csak akkor élvezhet el,ha a nő azt mondja, hogy most már lőhet.
Nektek ez még belefér, teljesíthető ?
Valamilyen szinten én is szeretem, ha megvonják tőlem a péniszt és egész nap nem engedi, hogy hozzáérjek, sőt,akár 1-2 napig is,csak amikor már látja, hogy nagyon kivagyok és már nagyon nagyon kell az a szerszám.
Olyan hamar megkapunk mindent, hogy nekem néha jól esne "megküzdeni" érte, jó lenne azt érezni, hogy már ingerült vagyok a hiányától, hogy már semmi másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy betegye.
N.
valahol olvastam,vagy írta valahol valaki, hogy nincs összefüggés és ez inkább típus kérdése,de én nem ezt figyeltem meg, már csak ha belegondolok abba,hogy a kipumpáláshoz ugye kellenek a PC-izmok is és minél erősebb az orgazmus, annál erősebbek az összehúzódások ,ezáltal az izmok nagyobb nyomással tudják a cuccost kilőni.Szóval nekem ez a logikus, nőként.
MInt ahogy punci esetében is minél nagyobbat élvezek, annál erősebbek ( és több is) az izomösszehúzódás.
feltettem egy másik felületen is ezt a kérdést és jött egy olyan válasz, hogy szerinte ez "unalmas".
:))
15-ös:
akkor írd le privátban
Én még meg is vernélek.
Örülj, hogy nem velem próbáltad ezt el.
Ilyenkor a megoldás:
Hasra fektetni, jól berakni a seggedbe gumi nélkül, beledurrantani és otthagyni.
Mi az, hogy a nő ilyet JÁTSZIK egy férfivel ?
Aki ebbe belemegy, az nyomban le is vághajta a szerszámokat és mehet a jogaiért tüntetgetni, mije már alapból megvan.
mi az,hogy kiéhezve a privátra???
érdekelt a kommentelő véleménye,amit nem akart ide kiírni és elolvasva a privát üzenetet, meg is értem, jól tette.
a hasra vágós amúgy jó ötlet, izgató,ha egy férfi "megerőszakol".Néha kell ilyen agresszív közeledés is és legalább nem kell könyörögni, hogy légyszíves, legyél kicsit dominánsabb.
Bár fenék helyett lelökném magamról,hanyatt lökném és meglovagolnám, vagy hagynám, hogy hátulról punciba.
A közelharcban is van szenvedély.
Análban pedig nem tudná berakni szárazon,ugyanis nem férne be a farka,annyira szűk,úgyhogy az megint csak neki fájna és nem nekem.:)
Ha mégis beférne, akkor következő orál szex közben majd retteghet attól,nehogy jól megfogazzam.
Itt is a férfinak fáj jobban, úgyhogy meggondolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!