Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ez még belefér?
Férfi és nő játszik.A férfinak 10 percenként be kell tennie a nő pun*ijába a kemény farkát,méghozzá nagyon lassan és maximum csak egyet lökhet ( eközben persze a nő rászoríthat neki a hüvelyizmával),majd ki kell vennie és fel a gatya.Egy párszor ez megismétlődik és csak akkor élvezhet el,ha a nő azt mondja, hogy most már lőhet.
Nektek ez még belefér, teljesíthető ?
Valamilyen szinten én is szeretem, ha megvonják tőlem a péniszt és egész nap nem engedi, hogy hozzáérjek, sőt,akár 1-2 napig is,csak amikor már látja, hogy nagyon kivagyok és már nagyon nagyon kell az a szerszám.
Olyan hamar megkapunk mindent, hogy nekem néha jól esne "megküzdeni" érte, jó lenne azt érezni, hogy már ingerült vagyok a hiányától, hogy már semmi másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy betegye.
N.
én sajna hadilábon állok a több menettel :(
azt tapasztaltam,hogyha egyszer már elélvezek,akkor utána nagyon nem kívánom a szexet,pláne,ha jól helyre lettem rakva, akkor simán 1-2 napig is elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!