Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szerintetek ez még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek ez még belefér?

Figyelt kérdés

Férfi és nő játszik.A férfinak 10 percenként be kell tennie a nő pun*ijába a kemény farkát,méghozzá nagyon lassan és maximum csak egyet lökhet ( eközben persze a nő rászoríthat neki a hüvelyizmával),majd ki kell vennie és fel a gatya.Egy párszor ez megismétlődik és csak akkor élvezhet el,ha a nő azt mondja, hogy most már lőhet.

Nektek ez még belefér, teljesíthető ?

Valamilyen szinten én is szeretem, ha megvonják tőlem a péniszt és egész nap nem engedi, hogy hozzáérjek, sőt,akár 1-2 napig is,csak amikor már látja, hogy nagyon kivagyok és már nagyon nagyon kell az a szerszám.

Olyan hamar megkapunk mindent, hogy nekem néha jól esne "megküzdeni" érte, jó lenne azt érezni, hogy már ingerült vagyok a hiányától, hogy már semmi másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy betegye.

N.

2018. febr. 6. 18:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene
2018. febr. 6. 18:47
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az ilyet nem bírnám, nem hogy napokig, még 10 percig sem. Ha már bent vagyok..... 🙂
2018. febr. 6. 18:49
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ötlet, eddig csak én “éheztettem ki” néhány partnerem, de a hölgyek hamar beengedtek, amikor nagyon nehezen bírtam magammal :)
2018. febr. 6. 18:52
 4/26 A kérdező kommentje:
hát igen, azt egy szóval nem mondom,hogy ez könnyű,de olyan izgatónak találom ezeket a tulajdonképpen mentális játékokat :)
2018. febr. 6. 18:55
 5/26 anonim ***** válasza:
53%
nem,ez értelmetlen és kinzás,inkább több menet.
2018. febr. 6. 19:02
 6/26 A kérdező kommentje:

én sajna hadilábon állok a több menettel :(

azt tapasztaltam,hogyha egyszer már elélvezek,akkor utána nagyon nem kívánom a szexet,pláne,ha jól helyre lettem rakva, akkor simán 1-2 napig is elvagyok.

2018. febr. 6. 19:08
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
Uhh, bejönne. Olyat lőnék utána, mint az izlandi gejzírek.
2018. febr. 6. 19:47
 8/26 A kérdező kommentje:
ez jóó :))
2018. febr. 6. 19:49
 9/26 A kérdező kommentje:
én nőként nagyon szeretem, ha a pasi nagyot lő. nem vagyok férfi,így nem tudom , nálatok ez pontosan hogy zajlik,de szerintem van összefüggés az élvezés mértéke és a spricc mértéke között. Bár lehet,rosszul figyeltem meg.Szóval egy nagyot élvező pasinál nincs izgatóbb.
2018. febr. 6. 19:50
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen, minél nagyobbat élvezek, annál erősebb a spricc. 👌
2018. febr. 6. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!