Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek az izmosabb alkatú lányok vagy ez inkább frusztrál titeket?
Kep nelkul ez tenyleg csak vaktaban lovoldozes :D
A popsi jo ha feszes, de amikor szalkas a csaj, tonusos a bicepsze, vastag valla van, a hasa nem lapos hanem kockas.. A combjan ott a "kigyo" a varlija pedig nem szep sima noiesen ives hanem kidomborodik mint egy pasinak... Es a melle meg mar eltunik akkor az szamomra mar borzasztoan nem noies es egyben kiabrandito is!
Szavakkal nehez leirni qz atmenetet, meg a kategoriakban sem vagyok benne.. hogy mi mit takar es hol mi a tol-ig hatar.
Lenyeg szerintem sok lany tulzasba viszi a testepitest..
Nekem bejönnek az ilyen lányok egy bizonyos határig.
Szívesen megnézném a fotódat! F.
Én nem szeretem ha egy lány kicsit is izmos. És nem azért mert frusztrál, hanem elvesziti azt a törékeny nőies alkatot, ami számomra vonzó. Persze a karbantartott test is más meg az is ha valaki ilyen halványan is de izmos amazon. Én finom, törékeny lányokat szeretem, nem az ilyen robosztus sporty girl-öket. Az maradjon a férfiak dolga :)
Persze hogy a kérdező átlóg e a határon, az kép nélkül nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!