Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek a kis mellű nők tetszenek, fel merik vállalni?
Figyelt kérdés
A férfiak egymás között általában mindig a nagymellű nőkről szoktak beszélni meg áradozni.
Amikor szóba jön ez a mell téma, hogy "hú, ilyen meg olyan jó a nagy mell!" akkor fel meri vállalni az a férfi, aki a kisebbeket szereti, vagy ilyenkor hallgat, mert ciki a kisebb mellekért rajongani?
2018. jan. 28. 10:17
1/15 anonim válasza:
Inkább titkolják,és nevetnek-ontják a nagy melles poénokat.
2/15 anonim válasza:
A férfiak teljesen jól elfogadják, hogy a haverjaiknak más típusú nők tetszenek.
Lehet a fiatal srácoknál még nem ez van, de később simán mondjuk, hogy ott van egy neked való csaj, ha látunk pl egy hatalmas segget, vagy egy sokpiercinges lányt, amilyen a havernak bejön.
3/15 anonim válasza:
Nem szoktam barátokkal nőkről beszélni. Amúgy felvállalhatnám mert nincs benne semmi szégyellnivaló, de nem beszélek soha senkivel szexről, illetve csak olyannal akivel szexelni is fogok.
4/15 anonim válasza:
Nekem sem gond senki elott felvallalni hogy a kicsi (kerek) melleket szeretem ;)
5/15 anonim válasza:
2-es, ezzel sajnos nem tudok teljesen egyet érteni, hogy elfogadják, hogy a másiknak mi tetszik. ha tényleg csak a barátokra szűkítjük a kört, úgy igen!
6/15 anonim válasza:
Simán felvállalom, bárhol, bármikor...
7/15 anonim válasza:
Én senki előtt nem tagadom, ha szóra jön ki. Sőt, a túl nagy mell, kimondottan taszít!
8/15 anonim válasza:
jezusom.......
mikor fogjak mar fel egyesek hogy a jo no fogalma nem merul ki egy mellmeretben? ...
9/15 anonim válasza:
Nem beszélgetünk erről vagy hasonló dolgokról! A párpmnak kicsi van, tehát tudni lehet, hogy nekem ez tetszik. Sose tagadnám le!
10/15 anonim válasza:
Felvállalom, bár a nyilvánosság előtt nemigen merül ez fel témaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!