Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez beteges? Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Elég erős szexuális vonzalmat érzem a másodunokatestvérem iránt. (Az én apai nagyapám és az ő anyai nagyanyja közösek.)

Sajnos csak évente 3-4x találkozunk, de utána mindig jó pár napig rá gondolok. Testileg tökéletes. Az alakja, mint egy Istennőé. Vékony, de mégis nagyon formás. Most vertem ki rá és bűntudatom van.

Nem egy most kezdődött történet ez, mert gyakorlatilag ez a lány az egész szexuális fejlődésemet végigkísérte, főleg a kezdeti szakaszt... Kis koromban (6-7 évesen) mindig rá gondoltam elalvás előtt, hogy csókolózunk, meg olyan dolgokat csinálunk, amelyeket most - hogy a 6 éves énemmel ellentétben ismerem a női anatómiát - felidézni is nehéz. Szóval borzasztó... Szexuális tartalmú álmom is volt már róla.

2018. febr. 5. 00:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10, Jó ez jogos... De ezt úgy mondod mintha nem lennék tisztában azzal jelenleg szinte semmi esélyem
2018. febr. 5. 02:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Látod, te is beismered, hogy reménytelen a dolog! Még, ha valamilyen csoda folytán ő is ilyen érzéseket táplálna irántad, a családot úgyis szétcincálna a kapcsolat. Megéri ez a vágy?

Hallgass rám, jót akarok: felejtsd el! Járj társaságba, ismerkedj! Biztosra merem állítani, hogy van a világon rajta kívül még minimum 1 nőnemű lény, akivel klappolna a vonzalom (sőt minden: egészséges is lenne, a család is támogatná, stb.).

A korodból ítélve most mész egyetemre, ugye? Akkor itt lesz a lehetőség, hogy egy csomó új embert ismerj meg, új impulzusok fognak érni, "kitárul a világ" számodra, könnyebb lesz a felejtés! :)

2018. febr. 5. 02:21
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Mintha nem lenne elég nő a földön.

Talán félsz idegen nőkkel ismerkedni?

2018. febr. 5. 03:10
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
És éjjel 1-kor ez foglalkoztat? Menjél, rántsál rá, aztán tente.
2018. febr. 5. 06:27
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem beteges... láttam én már karón varjút.

Az tény, hogy a 10 év mínusz nem a legjobb ilyenkor, no meg pl a csajnak van- e valakije, szerelmes- e, stb.

2018. febr. 5. 08:05
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Mondd el neki, hogy nagyon nőies, szép és végtelenül sajnálod, hogy rokonok vagytok. Várd meg, hogy erre mit reagál! 😏
2018. febr. 5. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
A 16-os válaszoló jól mondja hogy beszélj vele őszintén, csak így tudod meg hogy van-e értelme annak amit érzel iránta.
febr. 20. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!