Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges lenne a párom? Vagy csak szub?
Figyelt kérdés
Már 1 hete folyamatosan mondogatja szex közben, hogy egyszer szeretné, ha nagyon elverném. Igényelné, hogy kikötözzem, megpofozzam, elverjem.
Régebben beszélgettünk erről, akkor ott olyanokat mondott, hogy alig hittem a fülemnek. Most úgy érzem már nagyon vágyik rá.
Mindig kérdés az anál. Azt mondja, hogy ha kikötözném bármit bevállalna, hisz úgy se tudna mit tenni.
Pofozgatni mindig szoktuk egymás szex közben, persze nem annyira durván, úgy érzem ennél sokkal többre vágyik. Az alakját tekintve vékony, kis cicik, kis kerek popsi.
Nem tennék nagy kárt benne?
Volt valakivel már ilyen?
25/F
2017. dec. 3. 17:14
1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen... egyébként bezárkozó, csendes, nagyon okos lány. :)
Ezért is nem tudom hova rakni az ilyen vágyait.
2017. dec. 3. 17:16
2/7 anonim válasza:
Nem beteges csak sub hajlamú. Én is nagyon élvezem ha uralkodnak rajtam picit és keményen meganáloznak. 23L
3/7 anonim válasza:
Szubmisszív hajlamú. Ő ilyen. Lehet, hogy az egyébként visszahúzódó lényéből adódik, vagy a törékenységét nem szereti, és még büntetni is akarja magát érte...
4/7 anonim válasza:
Azt hiszem, megfogtad a jóisten lábát.
6/7 anonim válasza:
Vedd feleségül! :D :D Mit megadnék egy ilyen nőért! :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak kiéhezett a kicsike egy jo vad szexre. Szerintem kotozd ki és lásd el tényleg jo rendesen a baját. Az anált szerintem az elso kotozésnél még ne vállald be. Eloszor csak "simán" dugd meg. Majd a tobbi alkalomkor eljátszadozol a popsijával is. De azt ne feledd, hogy a popsinak azért kell szánni egy kis idot az elokeszuletekre. Nem csak beteszem neki oda. Bár egy kis popsi ujjazás az még belefér bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!