Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez beteges vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beteges vagy gáz? 18l

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy nagyon izgulok az olyan srácokra akik kicsit "veszélyesek" szóval nem úgy kell érteni hogy megver vagy akármilyen módon bántalmaz, hanem úgy hogy kicsit balhés a közéletben pl van olyan hogy ránézek egy srácra és első ránézésre tudok, hogy ő balhés... Nem tudom jobban kifejteni
2017. dec. 8. 20:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ilyen pasi kell, akkor hidd el még dolgozni se fog rendesen. Csövesként ne akard leélni az életed!!
2017. dec. 8. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Aki dominánsabb tehát
2017. dec. 8. 20:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyes hal istennek már nem abban a korban élünk ahol a nők ne dolgozhatnának... Amúgy akit én néztem ki azzal egyutt járok egy kifejezetten erős gimibe szoval nem hiszem hogy ne akarna dolgozni...
2017. dec. 8. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy beteges, azt nem tudom, de ez eléggé tipikus...
2017. dec. 8. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2017. dec. 8. 20:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Már tudom, minek öltözzek majd Farsangkor.
2017. dec. 8. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
a "fiatal punci szeretné betörni a meg nem értett, dühöngő csődört" tipikus esete bá$tya
2017. dec. 8. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Normalis, ertem is mindig odavoltak az ilyen kislanyok :D
2017. dec. 8. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki balhés, az agresszív is. És igen, akár beteges akár nem, most ez a trendi a nőknél.

Csak ne feledd: lehet most menő és vonzó ez, de mikor megverve zokogsz majd magzatpózban a konyhakövön, ne gyere ide elsírni a bánatod, mert ez is tipikus manapság!

2017. dec. 8. 21:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy így lesz... Kuzdosportolok magas szinten
2017. dec. 8. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!