Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez beteges? Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Elég erős szexuális vonzalmat érzem a másodunokatestvérem iránt. (Az én apai nagyapám és az ő anyai nagyanyja közösek.)

Sajnos csak évente 3-4x találkozunk, de utána mindig jó pár napig rá gondolok. Testileg tökéletes. Az alakja, mint egy Istennőé. Vékony, de mégis nagyon formás. Most vertem ki rá és bűntudatom van.

Nem egy most kezdődött történet ez, mert gyakorlatilag ez a lány az egész szexuális fejlődésemet végigkísérte, főleg a kezdeti szakaszt... Kis koromban (6-7 évesen) mindig rá gondoltam elalvás előtt, hogy csókolózunk, meg olyan dolgokat csinálunk, amelyeket most - hogy a 6 éves énemmel ellentétben ismerem a női anatómiát - felidézni is nehéz. Szóval borzasztó... Szexuális tartalmú álmom is volt már róla.

2018. febr. 5. 00:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Én 18F ő 28N
2018. febr. 5. 00:54
 2/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem egészséges.

Viszont genetikai vizsgálat után (ha a megfelelő génjeitek nem egyeznek), akár feleségül is veheted.

2018. febr. 5. 00:55
 3/17 A kérdező kommentje:
2, Bárcsak! De meg se merem csókolni, sőt, soha meg se fordult a fejemben, hogy egyáltalán megkíséreljem megpróbálni, mert valószínűleg akkor látnám utoljára... És örülhetek ha apámmal nem szakítja meg a kapcsolatot az unokatestvére
2018. febr. 5. 01:02
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Beteges
2018. febr. 5. 01:05
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Mindketten felnőttek vagytok, miért nem veszitek fel egyedül a kapcsolatot egymással?
2018. febr. 5. 01:13
 6/17 A kérdező kommentje:
5, Nem erről van szó... Szoktam beszélgetni vele. Kettesben is találkoztunk már, de azt biztos nem sejti, hogy én meg akarom dgni... És kicsit furcsának érzem. Mégiscsak vérrokonok vagyunk
2018. febr. 5. 01:17
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem próbálsz meg kezdeményezni, sosem tudod meg, mi a véleménye erről. Aki nem játszik, az nem is nyer.
2018. febr. 5. 01:31
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Ez több szempontból sem okés:

1. vérrokonok vagytok, kicsit távolibbak ugyan, de azok. Nem egészséges.

2. Miből gondolod, hogy ő is így érez irántad?

3. Ha nem lennétek rokonok: szerinted egy 28 éves felnőtt nőnek egy épp hogy csak nagykorú fiatal srácra lenne szüksége? Én 25 vagyok, de én sem vennélek komolyan, ne haragudj!

Ha tényleg nem tudod kiverni a fejedből, akkor fantáziálj továbbra is róla, de legyen elég ennyi, ne tereld testi síkra a dolgokat!

Egyébként meg keress egy korodbeli (nem rokon) lányt, akivel működik a kémia és aki kihajtja belőled ennek a nőnek a gondolatát is!

2018. febr. 5. 01:31
 9/17 A kérdező kommentje:

8, Egy szóval nem mondtam hogy úgy gondolom, hogy viszonozza, sőt, épp ellenkezőleg

Tíz évvel fiatalabb vagyok. Ez igaz. De azért a korom szerintem a legkevesebb (pláne, hogy nem vagyok szűz)... 20 év különbség se olyan nagyon ritka. Elég 10 percig olvasgatni ezen az oldalon

2018. febr. 5. 01:40
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

Na ezért nem vennélek komolyan, mert esetlegesen szűz lennél, hanem, mert gyerek vagy még! Ez a mellékelt ábra is bizonyítja! Nem az a lényeg, hogy szűz vagy vagy sem! Tudod micsoda különbségek vannak egy 18 éves és egy 28 éves között!? Ő már elvégezte az egyetememet/szakmája van, javában dolgozik, amíg te a nagybetűs élet előtt állsz!

Nem a gyakori kérdésekből kell kiindulni, hiszen itt minden srácnak +20 cm-es a farka van, és a lányok imádják az anált.. Ugye érted?

Valóban léteznek nagy korkülönbséggel is boldog kapcsolatok, de azok idősebb korban alakulnak ki, amikor jó eséllyel azonos életfázisban járnak az emberek (gondolok itt a 28-38 évesre pl. )

2018. febr. 5. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!