Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azóta csak ezt akarom csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azóta csak ezt akarom csinálni. Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Nemrégiben egy anonim oldalon szexchatbe fulladt a beszélgetésünk egy sráccal. Nyilván a férfiak ilyenek (:D) és meg menstruáció előtt voltam és ilyenkor nagyon ki vagyok éhezve, de nem is ez a lényeg.

Szexchat révén leírtuk ugye, hogy ki mit csinálna a másikkal meg hogy mi történne, ha egymásnál lennénk, nem ragozom, sejthetitek hogy zajlik az ilyesmi.... de másról is beszéltünk azért. Teljesen normális beszélgetés volt, két értelmesnek mondható felnőtt ember között. :)

Aztán a nagy izgalmak közepette küldött egy videót, hogy mit értem el nála a beszélgetéssel, amit én nem néztem meg. Picit később küldött egy képet a péniszéről, hátha azt megnézem. Megnéztem. És igazából itt kezdődtek a gondok...

Még soha nem küldött nekem senki ilyet vagy semmi hasonlót ezelőtt. Élőben sem tapasztaltam még. Láttam felállva és lankadt állapotban is, és jó érzés volt, hogy mekkora méretbeli különbséget lehet elérni pár jól alkalmazott szókapcsolattal is.

Szóval azóta ezen jár az agyam, ezt akarom csinálni, random pasik péniszét képzelem el az utcán is akár, hogy mekkora nekik felizgulva és simán (oké, van hús és vér is, tudom).

Szerintetek ez beteges? Vagy elmúlik valamikor? Mit kezdjek magammal, hogy ne járjanak ilyenek az eszemben?

2018. febr. 4. 19:30
1 2 3
 1/23 Modeler ***** válasza:
100%

Remélem kinövöd majd... :D

Gondolom ha lesz egy pasid aki megmutatja neked élőben, majd az ő szerszámával leszel elfoglalva leginkább...

2018. febr. 4. 19:32
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normàlis. De miért nem beszélgetsz valakivel és jöttök össze? Eléggé ki lehetsz éhezve. Persze nem kell mindekivel összejönni de lehet valakivel együtt lenni úgy.
2018. febr. 4. 19:35
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem szexchat fétisem van, NE írjatok ilyen üzeneteket, kérlek!

Itt a hangsúly azon van, hogy azt képzelem el, hogy tulajdonképpen kielégítek egy pasit (vagy csak felhúzom, nem tudom pontosan...). Ahogy miattam megnő. Ezt akarom a valóságban is. :D Betegesnek érzem már lassan.

2018. febr. 4. 19:35
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem gáz.

Pénzt is kereshetsz vele, vannak ilyen webkamerás szexchat oldalak, ahol a lányok kitesznek egy listát, hogy pénzért mit vállalnak. Pl 10dolcsiért leveszed a melltartót.

XD jól eltértem a tárgytól...

Nem gáz, ha ezzen jár az eszed!

2018. febr. 4. 19:36
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel gond. Fura hogy ennyire érdekel de semmi gond nincs ezzel. Élőben is megfogod csinálni majd ezt a pároddal és akkor ez majd elmúlik. Nekem is van ilyen fétisem vagyis pontosabban mi összeillenénk mert engem 2 szóval fel lehet izgatni. :D de sok sikert előre is találni fogsz itt rengeteg perverz elmét akivel ezt játszhatod. :)
2018. febr. 4. 19:37
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Kamu :)
2018. febr. 4. 19:51
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Én szívesen játszom veled, ha tényleg van kedved.
2018. febr. 4. 19:59
 8/23 anonim ***** válasza:
Ne verd ki a fejedből! Valósítsd meg! Most amíg fiatal vagy! És ne 80 évesen sopánkodjál, hogy mennyi mindent kihagytál!
2018. febr. 4. 20:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Megváltozol, ha lesz pasid és hozzáférésed lesz hozzá amikor csak akarod. Vannak akik csak húzzák az agyukat, de ha lehetne nem csinálják, a vágyak meg egyre bizarrabbak és erősebbek, ők meg folyton zavarban vannak, hülye dolgokat csinálnak. Mások meg átélik amire vágynak bármi is az.
2018. febr. 4. 21:09
 10/23 A kérdező kommentje:

Azért lenne kamu, mert nem válaszolok a "nedvessé tesz ez a gondolat?" és/vagy a "Szia! Van kedved ismerkedni 39 éves pasival titokban?" üzeneteidre? :D

Ne haragudjatok, de én komolyan nem gondoltam volna, hogy itt ennyi kivénhedt és frusztrált, de leginkább gyanakvó ember van...

Nem kaptam farokképeket egyébként, nem akarok chatelgetni senkivel, a legdurvább az volt, aki "kamus kis ratyinak" nevezett teljesen látatlanban a rossz tapasztalatai miatt. Minek írtok amúgy üzenetet, ha ide is lehet válaszolni?

Köszi az ittenieket! A megoldás az lesz, hogy ki vagyok éhezve. Valóban fiatal vagyok, de nem annyira, mint a mai szűz korosztály. :D 22 vagyok egyébként, de lehet, hogy ezt hiba volt leírni, tekintve az itteni közösséget...

2018. febr. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!