Azon gondolkodom, hogy lehet-e semmit se csinálni? Ha én ezen gondolkodok akkor csinálok valamit. Ha bámulok ki a fejemből akkor is. Ha ülök akkor is ha állok akkor is.
Ha meghalsz és leáll az agyműködésed, akkor ebben a világban már tényleg nem csinálsz semmit, (csak a tested bomlik még egy darabig v. elég - krematórium).
Amíg élsz még alvás közben is álmodsz (REM-fázis). Eleve mit csinálsz mikor mélyen alszol (NREM-fázis): a vegetatív idegrendszered gondoskodik az alapvető életfunkcióidról.
Ha van másvilág is akkor lehet, hogy soha nem fog sikerülni "semmit csinálnod":D, bárhogy is akarod!
Nagyon nagy szerencséd van, mert most találtam meg nagyanyám szakácskönyvét, amiben meg van a válasz a kérdésedre:
"Végy három darabot. Azt keverd össze eggyel, de legfeljebb kettővel, mert ez elég erős ízt ad neki. Használj botmixert a minél tökéletesebb elegyítéshez, egészen addig, amíg sűrű nem lesz. ezután tegyél bele egy csipetnyit, és egy felet, majd hagyd kelni reggelig. Ezután vajazott teáskanállal szedj ki belőle, azt formáld tepsi alakúra, vigyázva, nehogy elferdüljön. A sütőt állítsd 790 celsius fokra, és süsd 84 percig. Ha kivetted, jól kend meg a tetejét, és várj amíg szikkad, legalábbis nem meleg. Hidegen fogyasztva forralt lével a legjobb. Jó étvágyat hozzá!"
Remélem sokat segítettem, próbáld ki, szerintem megelégedetten fogsz gondolni a kérdésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!