Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem hasonlít a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem hasonlít a punci egy felvágottra, sonkára?

Figyelt kérdés

Ebből kifolyólag undorító.

19/L

2018. febr. 4. 16:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

Nézzük reálisan a dolgokat...gusztustalan a punci meg a farok is....kinézetre és szagra is. A popsi lyukról nem is beszélve.

A "tervező(ink) lehettek(lehetett) volna igényesebb(ek)!!

2018. febr. 4. 19:29
 32/39 A kérdező kommentje:
Na végre valaki!
2018. febr. 4. 19:35
 33/39 A kérdező kommentje:
Az irritáló ":)" emoji is egy undorító szokás
2018. febr. 4. 19:36
 34/39 anonim ***** válasza:

-Mit eszik a Terminátor?

-Gépsonkát.

2018. febr. 4. 19:41
 35/39 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, ha tiéd ráncos és összeragad fél liter gennytől, hát az igen undorító. De a nők többségének nem gennyedzik a nemi szerve és nem ráncos, csak ha öreg már.
2018. febr. 4. 20:59
 36/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de öreg nőnek sem gennyedzik a lyuka! 27/F
2018. febr. 4. 21:28
 37/39 anonim ***** válasza:

"gennyes, mert a pina egy nap alatt majdem fél liter folyást produkál, lehet kicsit kevesebb, már nem emlékszem, de biológia.."

te jó isten, Kérdező :DD mekkora sületlenségeket beszèlsz... nos, ha fèl liter folyásod van, holnap első dokgod legyen nőgyógyászhoz menni. az enyhe folyás is hozzátartozik a puncihoz, de nem büdös, nem undorító, természetes dolog, így cserèlődik a hüvely felső hámrétege. az egészséges punci pedig nem lehet gusztustalan meg csúnya :)

nagyon durva testképzavarod lehet, mert úgy látom, konkrétan magadtól is undorodsz. meg mi az, hogy a nyalás is egy undorító dolog, a pasi max nagyon szerelmes, ha belemegy??!! :D rengeteg pasi imád nyalni (szerintem mèg többen is, mint ahány nő szopásmániás) én nem megyek bele alkalmi szexbe, de van több barátnőm, aki igen, és simán kinyalják őket..ott meg szó nincs szerelemről.

tanuld meg elfogadni, szeretni magad, mert így nem fogod élvezni a szexualitást sem..és hacsak nem vagy aszexuális, hosszú távon nagyon fog hiányozni az érzés, hogy ki tudj teljesedni a szexben, együtt átélni a partnereddel..

utolsó gondolatként mèg megjegyezném, hogy szerintem a punci nem hasonlít se sonkára, se felvágottra, de még ha szerinted hasonlóak is, mièrt lennènek ezek a kaják undorítóak?! :D

2018. febr. 4. 22:40
 38/39 anonim ***** válasza:
Én szeretem a puncimat. Szerintem nagyon szép.
2018. febr. 5. 00:46
 39/39 anonim ***** válasza:

Ne beszélj az összes lány-nő nevében mert szerintem semmi undorító sincs a saját nemiszervemben, jó, lehet valakit nem babapuncival áldott meg az élet de akkor sem kell undorítónak gondolni.

Persze a pénisz sokkal jobban tetszik nekem is de ez meg már más kategória :P

2018. márc. 31. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!