Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem hasonlít a punci egy felvágottra, sonkára?
Figyelt kérdés
Ebből kifolyólag undorító.
19/L
2018. febr. 4. 16:27
11/39 anonim válasza:
Alapból hús? Miért mit gondoltál, miből vagyunk? Szójából?
Nem kell, hogy neked szép legyen. Az a lényeg, hogy a pasik értékelik. Különben meg minek nézegeted?
13/39 anonim válasza:
Szerintem csak neked. Szerintem egy gyönyörü hamvas barackra hasonlit.
14/39 anonim válasza:
"Minden lány nevében beszélek"
kérlek ne.Az enyémben legalábbis ne.Szerintem nincs benne semmi csúnya,ha ápolt.Ez egy nemiszerv,így kell kinéznie.
Írják itt többen is,hogy nem neked kell,hogy tetszen.
DE!
Nagyon is fontos,hogy az ember MINDEN porcikáját eltudja fogadni! A saját tested ismerete és szeretete kellene először ahhoz,hogy másokéval is tudj mit kezdeni.
15/39 anonim válasza:
Semmi undorító nincs a felvágottban,sonkában,ebből kifolyólag a punci sem undorító. A férfiak nevében mondhatom,hogy a punci esztétikailag jobban néz ki,mint a pénisz. Meg mi az,hogy "gennyezik" ? :) A tiszta egészséges női nemi szerv nem gennyezik.
16/39 A kérdező kommentje:
Ez sok klisé, végem :D
Utolsó: gennyes, mert a pina egy nap alatt majdem fél liter folyást produkál, lehet kicsit kevesebb, már nem emlékszem, de biológia...
2018. febr. 4. 17:16
17/39 anonim válasza:
Kedves kérdező, kérlek ne írd a nevemben, hogy szebbek a péniszek. Neked a punci sonkára hasonlít, nekem meg a pénisz valami bizarr, mélytengeri élőlényre, és kizárólag akkor találom vonzónak, ha a férfi többi része is bejön.
18/39 anonim válasza:
...és ha bedugod az ujjad le is harapja. Sőt mennyi pisit enged ki magából egy nap alatt, meg még időnként vérzik is, no meg azok a barnás cafatok...és akkor ott van még a segglyukad, meg a taknyos orr, a Bács szád, kész katasztrófa!!!
20/39 anonim válasza:
De a genny az más, az a gyulladt seb váladéka általában. Egyébként meg aktus előtt,meg általában szoktak tisztálkodni az emberek,így nyoma sincs a "gennynek",az a nedvesség ami izgalom hatására keletkezik az meg végkép nem hasonlít a gennyre. Egy szó,mint száz a punci szép, mindegyik a baba a salátás, a lógó kisajkú is. Az olyan,amikor a cica kidugja a nyelvét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!