Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem hasonlít a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem hasonlít a punci egy felvágottra, sonkára?

Figyelt kérdés

Ebből kifolyólag undorító.

19/L

2018. febr. 4. 16:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Mar ne is haragudj kerdezo de borzasztoan eretlen es furcsa a felfogasod

Ennyi idosen mar elkene fogadni az embernek a sajat testet es nem ugy beszelni rola hogy “fujj de undiiii”

Szerintem keress fel egy szakembert

2018. febr. 4. 17:28
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tied napi fél liter (gennyes) folyást produkál akkor sürgősen keress fel egy nőgyógyászt!

Nekem is jobban tetszik a farok, de ha férfi lennék akkor bizonyára a punci tetszene jobban. És ez így van rendjén ☺

2018. febr. 4. 17:31
 23/39 anonim ***** válasza:

Fél liter folyás naponta, te normális vagy? :D

Szerintem te a menstruációval kevered és nem naponta, hanem egy hét alatt.

Am szerintem is ritka a szép punci. Nekem sem tetszik ha elszínződött, ráncos, vagy kilógnak a kisajkak. A sajátomat is többször megműttettem, mire végre el tudtam viselni magamon.

2018. febr. 4. 18:07
 24/39 anonim ***** válasza:
Van különbség punci és punci közt.
2018. febr. 4. 18:25
 25/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a kérdező puncija egy nap alatt fél litert gennyezik,az valóban nem lehet szép :) Meg a másik,amit írt,hogy húsból van,ezt kifogásolta. Jó,hogy nem csalánból.
2018. febr. 4. 18:46
 26/39 A kérdező kommentje:

:DDDDD utolsó

Haha, legalább vicces.

Amúgy, felelőlem, legyen. Az én szememben undorító, és nemcsak az enyém, kíváncsi voltam a ti véleményetekre. Ezért nem foglak titeket lebszni, úgyhogy ti se engem, amiért nekem ez a véleméyem. Kulonbenis, objektív viszonylatban mi az a szép?

2018. febr. 4. 19:02
 27/39 anonim ***** válasza:
Minden lány nevében ne írd légyszíves. Mert a farok nem a szépségről szól és nem is tetszik. Hetero vagyok de akkorsem szép
2018. febr. 4. 19:10
 28/39 A kérdező kommentje:
Ok visszaszívom, ember :D
2018. febr. 4. 19:12
 29/39 anonim ***** válasza:
Ez az érett viseledés?😊😊😊
2018. febr. 4. 19:21
 30/39 anonim ***** válasza:
Ja,ez az érett viselkedés...felnőtt emberek azon vitatkoznak,velem együtt,hogy a női vagy a férfi nemi szerv szebb-e.:) Egyébként erről a kérdésről eszembe jutott egy másik kérdés,amit évekkel ezelőtt olvastam szintén itt gyk-án,valahogy így szólt :"Mit szeretnek a fiúk a punciba? Pedig a szaga büdös". :)
2018. febr. 4. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!