Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún meddig lehet/szabad elmenni erotika, ill szex terén?
Akinek volt már benne része, mint vőlegény és mind barát.
U.tesómnak szervezzük a búcsút, és a városi vicces feladatok után kimegyünk egy bérelt nyaralóba. Lehet össze dobjuk 8-10 fő a lóvét, és egy táncos lányt elhívunk, hogy szórakoztassa a vőlegényt. Csak sztirpíz, erotikus tánc-ba vagyunk benne mindannyian. (Vannak házas, gyerekes haverok is).
Kérdem én, mint külső szemlélő, ott riszálja magát előttünk a csaj, ott áll 8 felizgult pasi, utána esetleg egy kézi ,,levezetés" számunkra belefér még? Vagy szigorúan csak tánc, ill. amibe megállapodtunk, kifizettünk.
30# Köszönöm mindenki válaszát. 1-nekem nincs most barátnőm.
2. A legénybúcsú már lezajlott, igazából 1 csaj volt aki táncolt, de nem volt semmi több. Sőt... nem is vetkőzött le meztelenre.
3. Sose csalnám meg a barátnőmet, akármilyen vonzó lenne az ,,ajánlat". Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Monogám. Meg nem az a fajta, aki átmegy a fél városon.
"Továbbá kérem, hogy magyarázd meg nekem, akár egy mondatban, hogy miért költi valaki egy havi fizetését arra, hogy felszerelje magát és utazzon egy napot azért, hogy napokig lecsússzon ugyanarról a hegyről. Ez miért jó? "
Adrenalin, szép táj, társaság, kikapcsolódás, soroljam még? Ez olyan mintha azt kérdeznéd miért buszozik valaki 1 órát h fusson a Margitszigeten.
Továbbra sem kaptam választ arra, h miért pont az esküvő előtt 1 héttel kell megcsalni a barátnődet?, miért nem jó előtte-utána bármikor. Fölöslegesen írsz wall of textet ha a kérdésre se válaszolsz, csak mondod a magadét, ami már sokadszorra ugyanaz.
32#- Egyrészt nem az én ötletem volt a búcsú, hanem a vőlegény egyik haverjáé. Azért tettük előtte egy héttel, mert ugye általában így ,,szokták", mivel házasság után már nem a haverokkal fog szólni az élet.
Nem fizettünk volna egy havi összeget, mivel 10fő gyúlt össze, így összedobtuk volna. DE mivel nem volt hivatásos fogalmazhatunk táncos lány, így minimális összegből tudtuk elintézni a bulit. Nem én szerveztem, én csak részese voltam ,,vendég".
Nem fogom többször leírni-nincs barátnőm, és megcsalásról vagy bármilyen más intim elképzelésről szó sincs és nem is volt ;)
Köszi
De ti nem vitatkoztok, hanem folyamatosan mellébeszéltek, ugattok, fölényeskedtek, majd úgy csináltok mintha írtatok volna bármi érdembelit is. Sőt, mindezt visszatetsző szellemi fölényeskedéssel :D
Nem kaptam tőled választ arra, hogy mi értelme van autóba ülni, olyan sokat költeni, és 1 hetet rászánni arra. Ez miért jó, miért nem lehet olcsóbban és célszerűbben megoldani? Miért van erre szükség? Ezt magyarázd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!