Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún meddig lehet/szabad elmenni erotika, ill szex terén?
Akinek volt már benne része, mint vőlegény és mind barát.
U.tesómnak szervezzük a búcsút, és a városi vicces feladatok után kimegyünk egy bérelt nyaralóba. Lehet össze dobjuk 8-10 fő a lóvét, és egy táncos lányt elhívunk, hogy szórakoztassa a vőlegényt. Csak sztirpíz, erotikus tánc-ba vagyunk benne mindannyian. (Vannak házas, gyerekes haverok is).
Kérdem én, mint külső szemlélő, ott riszálja magát előttünk a csaj, ott áll 8 felizgult pasi, utána esetleg egy kézi ,,levezetés" számunkra belefér még? Vagy szigorúan csak tánc, ill. amibe megállapodtunk, kifizettünk.
Ez barátnő függő (feleségfüggő). Van, akinél már a sztriptíz táncosnő kiveri a biztosítékot, van, akinél meg a szex is belefér. Ti ismeritek a párjaitokat.
Mert ugyebár, ha "nem tudom, nem fáj", de előbb-utóbb valakinek eljárhat a szája...
Van a társaságban független srác, vagy olyan, akinek nyitott a barátnője? Nekik nincs vesztenivalójuk, hamarabb eljár a szájuk...
Ha a férjem kerülne ilyen helyzetbe, nem zavarna...
Ha én örülnék ilyen helyzetbe egy chippendale fiúval, lehet, én is élnék egy ilyen lehetőséggel. Mindenesetre a kockázat nem kicsi, szóval ennek tudatában...!
Hát nekem azonnal lapát ha 1 újjal is hozzáért másik nőhöz.
Nehogy már természetes legyen az hogy a pasi félrebaaaszik búcsúkor.
Meg az se legyen elfogadott hogy a mennyasszony is màsik fszba ül bele azon a napon meg másik farkat szopkod.
24N
teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval...
kézimunka, mi... úgy dobnám ki a pasim, ha ilyet csinálna, hogy a lába se érné a földet
25L
eddig ami legénybúcsún voltam, illetve amikről meséltek, ott volt minden... prostik, táncoslányok, ha szórakozóhelyen voltunk előtte akkor onnan vittünk lányokat fel. aztán amit kb nem szégyellsz. bár a részletek általában jobb ha elfelejtődnek.
arra azért jobb ha gondolj h a sztriptízes csaj van h nem vállal "extrát", és komoly gondok lesznek ha ti mégis rányomultok és hívja a kopaszokat. van olyan aki vállal extrát de jelentősen drágább mint egy prosti.
vagy ha prostit hívtok akkor az meg bénán fog sztriptízelni bár ez nemtom kit zavar.
mellesleg megjegyzem h rendkívül szemétségnek tartom a menyasszony felé, ezért nekem pl. tuti nem lesz legénybúcsúm, baromságnak tartom, manapság már nem érdekházasságok vannak. házasság előtt normális esetben már 2-3-4 évet együtt voltál a csajjal, és nem csaltad meg (jó esetben), akkor miért pont az utolsó napon kell az esküvő előtt?
ez is egy ostoba amerikai szokás, szerintem marhaság, de ha már odáig fajult valaki h szeretne ilyet magának, az jobb ha felkészül...
8 pasi felizgul egy fizetett táncosnőre... az egyik épp élete párját venné el, de vannak családosok, gyerekesek és az a kérdés nem gond-e, ha a félprosti ki is veri nekik.
Hogy fognak ezek a házasságok kinézni 10 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!