Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún meddig lehet/szabad elmenni erotika, ill szex terén?
Akinek volt már benne része, mint vőlegény és mind barát.
U.tesómnak szervezzük a búcsút, és a városi vicces feladatok után kimegyünk egy bérelt nyaralóba. Lehet össze dobjuk 8-10 fő a lóvét, és egy táncos lányt elhívunk, hogy szórakoztassa a vőlegényt. Csak sztirpíz, erotikus tánc-ba vagyunk benne mindannyian. (Vannak házas, gyerekes haverok is).
Kérdem én, mint külső szemlélő, ott riszálja magát előttünk a csaj, ott áll 8 felizgult pasi, utána esetleg egy kézi ,,levezetés" számunkra belefér még? Vagy szigorúan csak tánc, ill. amibe megállapodtunk, kifizettünk.
Csak hogy jól értem-e?
Van 4-5-6 pasi, aki házas, vagy kapcsolatban van.
Van még egy aki épp házasodni készül.
De kell mindnek kielégülés mástól, nem a párjától.
Ez ha jól értem, tényleg elég gusztustalan...
De főleg szegény nőket sajnálom, akik ilyen alakokba szerelmesek. Sok tisztességes pasi meg egyedül van...
Nemtudom, számomra ez röhejes, és valahol szánalmas, 8 felizgult pasi, aki, meredő farokkal azt nézi h egy csaj riszálja magát.
Egy sztriptízbárban ez még elmegy de otthon kicsit kínosan érezném magam - ha nem ittam eleget.
Közben kérdés az, hogy a vőlegénynek mennyire lesz jó h ott egy csaj, aki a fenekét a farkához nyomja meg minden, de aztán nem elégülhet ki. De persze a spanoknak már menjen a kézimunka, mi. És azt esetleg neki még végig kéne néznie v hogy gondoltad??? V szobára mennek egyenként?
A másik oció (a valószínűbb) h mindenki olyan részeg lesz h azt se tudja hol van - te amúgy tudod garantálni h ilyen helyzetben a vőlegény ne hagyja magát ha a csajszi lehúzza a sliccét és beleül a joystickba? Erősen kétlem h valaki megállítaná a mutatványt.
És akkor csávókám bukott kb 2 millió Ftot (annyi mostanában egy esküvő) ti meg az ingyen zabálást az esküvőn meg a barátságot. Te tudod...
Amúgy akik itt erkölcsi tirádákat tartanak, belegondoltak abba, hogy a saját szubjektív képzetüket vetítik ki?
Nem mindenki ugyanolyan. Van, akiknél ebből nem lenne féltékenység, és 10 év múlva se okozna gondot a házasságban. Pl személy szerint engem se érdekel, hogy egy idegen egy átivott éjszaka alatt hogyan szórakozott a társasággal amiben a párom is részt vehetett :D Ez már elég, hogy egy életre szétb@ssza a bizalmunkat, és ne tűrje az önérzetem? hajjaj... akkor nagyon sok tabu között kell még élnünk egymás mellett.
Meg 2/3-os válási aránynál szerintem rizikós arra hivatkozni, hogy az országban mennyire jól értünk a házasságokhoz, ezért is én vigyáznék arra, hogy ki milyen magas lóról beszél.
Ez kapcsolat függő. Ha a párkapcsolat is hűségen alapul annak lelki okai vannak. A lelki ok nem szűnik meg csak mert megházasodnak. :) Így a pasi más nő által izgatása sem fér bele elvileg. Amennyiben a pasi mégis erre "vágyik", korainak érezném a házasságot.
A házasság másról szól, más dolgokat kellene vágyjon már a szexen kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!