Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legénybúcsún meddig lehet/szab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsún meddig lehet/szabad elmenni erotika, ill szex terén?

Figyelt kérdés

Akinek volt már benne része, mint vőlegény és mind barát.

U.tesómnak szervezzük a búcsút, és a városi vicces feladatok után kimegyünk egy bérelt nyaralóba. Lehet össze dobjuk 8-10 fő a lóvét, és egy táncos lányt elhívunk, hogy szórakoztassa a vőlegényt. Csak sztirpíz, erotikus tánc-ba vagyunk benne mindannyian. (Vannak házas, gyerekes haverok is).

Kérdem én, mint külső szemlélő, ott riszálja magát előttünk a csaj, ott áll 8 felizgult pasi, utána esetleg egy kézi ,,levezetés" számunkra belefér még? Vagy szigorúan csak tánc, ill. amibe megállapodtunk, kifizettünk.

2018. febr. 3. 19:55
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
8# Én majd szeretnék legénybúcsút! Ha lesz táncos lány lesz, ha nem nem. Egyébként olyan típus vagyok, hogy akármilyen dögös, vonzó, szexi csaj riszálhatja magát előttem, ha nem érzek iránta semmit, nem tudom megdugni. Tudom kontrollálni magamat :)
2018. febr. 3. 20:27
 12/38 anonim ***** válasza:
86%

Csak hogy jól értem-e?

Van 4-5-6 pasi, aki házas, vagy kapcsolatban van.

Van még egy aki épp házasodni készül.

De kell mindnek kielégülés mástól, nem a párjától.

Ez ha jól értem, tényleg elég gusztustalan...

De főleg szegény nőket sajnálom, akik ilyen alakokba szerelmesek. Sok tisztességes pasi meg egyedül van...

2018. febr. 3. 20:42
 13/38 anonim ***** válasza:
93%
A nős haverjaidnak beleférne, hogy leánybúcsún megujjazza a felizgult feleségüket a Chippendale fiú?
2018. febr. 3. 20:53
 14/38 anonim ***** válasza:
91%
(Persze csak szigorúan titokban tartva. xD)
2018. febr. 3. 20:54
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

Nemtudom, számomra ez röhejes, és valahol szánalmas, 8 felizgult pasi, aki, meredő farokkal azt nézi h egy csaj riszálja magát.

Egy sztriptízbárban ez még elmegy de otthon kicsit kínosan érezném magam - ha nem ittam eleget.

Közben kérdés az, hogy a vőlegénynek mennyire lesz jó h ott egy csaj, aki a fenekét a farkához nyomja meg minden, de aztán nem elégülhet ki. De persze a spanoknak már menjen a kézimunka, mi. És azt esetleg neki még végig kéne néznie v hogy gondoltad??? V szobára mennek egyenként?

A másik oció (a valószínűbb) h mindenki olyan részeg lesz h azt se tudja hol van - te amúgy tudod garantálni h ilyen helyzetben a vőlegény ne hagyja magát ha a csajszi lehúzza a sliccét és beleül a joystickba? Erősen kétlem h valaki megállítaná a mutatványt.

És akkor csávókám bukott kb 2 millió Ftot (annyi mostanában egy esküvő) ti meg az ingyen zabálást az esküvőn meg a barátságot. Te tudod...

2018. febr. 3. 22:39
 16/38 anonim ***** válasza:
89%
Én a táncoslánynak se örülnek, mert az én vőlegényemnek aztán ne rázza magát senki. Kézi munka esetén megrepülne a pasi.
2018. febr. 3. 22:59
 17/38 anonim ***** válasza:
10%

Amúgy akik itt erkölcsi tirádákat tartanak, belegondoltak abba, hogy a saját szubjektív képzetüket vetítik ki?

Nem mindenki ugyanolyan. Van, akiknél ebből nem lenne féltékenység, és 10 év múlva se okozna gondot a házasságban. Pl személy szerint engem se érdekel, hogy egy idegen egy átivott éjszaka alatt hogyan szórakozott a társasággal amiben a párom is részt vehetett :D Ez már elég, hogy egy életre szétb@ssza a bizalmunkat, és ne tűrje az önérzetem? hajjaj... akkor nagyon sok tabu között kell még élnünk egymás mellett.

Meg 2/3-os válási aránynál szerintem rizikós arra hivatkozni, hogy az országban mennyire jól értünk a házasságokhoz, ezért is én vigyáznék arra, hogy ki milyen magas lóról beszél.

2018. febr. 4. 02:23
 18/38 A kérdező kommentje:
Ugy veszem eszre, inkabb sokan ellenzik a tancos lanyt. Jogos. Nem lesz semmi ujjazas, farokok kiveres senki által.megnyugodhat mimdenki😊. Köszi a válaszokat!
2018. febr. 4. 04:42
 19/38 anonim ***** válasza:
84%

Ez kapcsolat függő. Ha a párkapcsolat is hűségen alapul annak lelki okai vannak. A lelki ok nem szűnik meg csak mert megházasodnak. :) Így a pasi más nő által izgatása sem fér bele elvileg. Amennyiben a pasi mégis erre "vágyik", korainak érezném a házasságot.

A házasság másról szól, más dolgokat kellene vágyjon már a szexen kívül...

2018. febr. 4. 09:24
 20/38 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy, ha tényleg azt tükrözné a valóság, mint ahogyan itt beszéltek és pontozgattok, akkor ez a kérdés soha nem született volna meg, és a tartalma értelmezhetetlen lenne ebben a dimenzióban. Ha a számokat nézzük meg a válások terén, akkor viszont egész más eredményt kapunk :P Ennyit erről, én továbbra is kiállok amellett, hogy az is valahol szánalmas, ha valaki szerint ha ez akár gondolatszinten is felmerül, akkor ott vége mindennek, és repülnie kell. Én továbbra sem frusztrált féltékenységi szabályzatokba fogom elhelyezni a kapcsolatomat, mert hiszek abban, hogy ha kellő érettséggel emberi mivoltunkat, ösztöneinket felvállaljuk, akkor nem szabad, hogy tabu legyen ez sem. Szerintem ha a kapcsolat elég komoly és magabiztos, akkor egy ilyen esemény elég bagatell ügy ahhoz hogy bármit jelentsen. A másik oldal pedig az életre szóló féltékenység és a megcsalás lehetősége, hát, húha, az már nagyon őszinte és bizalommal teli. Értse meg, aki akarja :)
2018. febr. 4. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!