Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legénybúcsún meddig lehet/szab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsún meddig lehet/szabad elmenni erotika, ill szex terén?

Figyelt kérdés

Akinek volt már benne része, mint vőlegény és mind barát.

U.tesómnak szervezzük a búcsút, és a városi vicces feladatok után kimegyünk egy bérelt nyaralóba. Lehet össze dobjuk 8-10 fő a lóvét, és egy táncos lányt elhívunk, hogy szórakoztassa a vőlegényt. Csak sztirpíz, erotikus tánc-ba vagyunk benne mindannyian. (Vannak házas, gyerekes haverok is).

Kérdem én, mint külső szemlélő, ott riszálja magát előttünk a csaj, ott áll 8 felizgult pasi, utána esetleg egy kézi ,,levezetés" számunkra belefér még? Vagy szigorúan csak tánc, ill. amibe megállapodtunk, kifizettünk.

2018. febr. 3. 19:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
72%

20-as nagyon el vagy tévedve. Majd ha lesz barátnőd megérted. Ha majd hajnali 5kor hazaesik úgy h előtte más farkát sz . pkodta akkor beszélj a bizalomról.

Inkább arra adj választ h miért olyan fontos ez az amerikai szokás nekünk magyaroknak, mi a jó abban ha 1-2 héttel az esküvő előtt megcsaljuk az asszonyt? Miért nem lehet mondjuk 1 évvel előtte, v utána, miért pont akkor kell? Tudván h az esküvő amúgysem egy olcsó mulatság és 1-2 nő úgy gondol rá mint élete legfontosabb napja?

2018. febr. 5. 21:01
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mondhatsz ilyeneket, hogy "majd ha lesz barátnőd megérted", de én 2 éve vagyok boldog kapcsolatban, és bátran elmondhatom, hogy jobban érzem magam, mint eddig valaha. Sajnálom, hogy többszöri kifejtésre se értettél meg semmit, amiről írtam, de ha képtelen vagy kicsit megállni és elvonatkoztatni az egyszerűsített berögződött világképedtől, akkor ebből sose lesz értelmes vita. Szoktál néha gondolkodni ilyeneken, hogy miért van ennyi megcsalás, egyáltalán annak mi az oka, mi az üzenete, miért ez az egyik legnagyobb sérelem, mikor fordul elő, vagy az, hogy veled mikor fordulhat elő? Azt látom, hogy ezen az oldalon a szövegértéssel meg az 1bites gondolkodásnál többet nem lehet kierőszakolni, de arról már nem én tehetek :D

"Inkább arra adj választ h miért olyan fontos "

Nekem nem fontos semmi, csak kicsit tágabban értelmezem a dolgokat, és számomra nem az a leges legfontosabb tényező, hogy egy ember az ösztönös adottságai miatt milyen vágyak születhetnek. Te sose álmodtál mással, ugye, ha megtörténne, keresztre feszítenéd magad? Feszült lennél, hogy nem mondhatod el a párodnak, vagy örökre az lenne a kis titkod? Hmm? Tudnád, hogy ebből nagy baj lenne? A haveroknak egy-egy sör mellett el mered mondani, hogy ki milyen jól néz ki, de a párodnál hirtelen egy másik személyiséget veszel fel, és neki mindig azt bizonygatod mintha ilyen elő se fordulna?

Szerintem ezek érdekes kérdések, és mellébeszélhetsz ilyen ostoba "amerikaizálással", de ezek akkor is valós dolgok, konkrétan a kapcsolatunkkal párhuzamosan egy állandó szerepjátékot játszunk. És erre mondtam, hogy én most azt érzem, hogy annyira tudom őszintén és önzetlenül szeretni a páromat, hogy ilyeneknek soha nem akarom kitenni. Ha jól esik neki, hogy húzza valakinek az agyát, mert az önbizalmat ad neki, megteheti. Tudom, ez hihetetlen és felfoghatatlan ezen a fórum színvonalon, és mindjárt jön megint a 0%ozás, de ez van :D

Tudod, korábban is volt egy olyan kapcsolatom, ott teljesen más dolgokat éltem át. Ki voltam használva, nagyon durván önző volt, a hátam mögött szándékosan kibeszélt, hazugságokat terjesztett rólam és persze a hűséggel is játszadozott. Undorító egy számító alak volt, nála emlékszem, hogy nehezen viseltem azt is, ha ránézett valakire, és ennek oka volt. Írhatnék erről oldalakat, hogy milyen pocsék volt, de legyen elég hogy nagyon, szerintem ha valaki, én tudom milyen az. Ha te is megélted volna, talán te is fel tudnád fogni, a megcsalásban szerintem az a legkevesebb, hogy technikailag mi történik, a mögötte lévő rosszindulat, megalázás, tiszteletlenség már annál inkább. Amit a kérdező írt, egy leánybúcsú, ahol egy éjszaka szórakoznak egyet, és utána vége, ez miben hasonlít erre? :D Ha van elég önismereted, és magadba tudnál nézni, akkor rájönnél, hogy valójában nem is a megcsalástól félsz ilyenkor, hanem a magad önzőségétől, hogy nehogy már lehessen neki ilyen élménye. De most komolyan, szerinted az ottani hímringyóba vagy kibe szerelmes lesz bárki is, van aki a bulin túl felnéz rá?

Áhh, b​aszki, minek írok ennyit, úgyse tudod felvenni a fonalat.

2018. febr. 6. 14:12
 23/38 anonim ***** válasza:
53%

"Ha jól esik neki, hogy húzza valakinek az agyát, mert az önbizalmat ad neki, megteheti. "

És szerinted egy normális kapcsolatban erre egy nőnek szüksége van? Mert ha így gondolod, akkor éppenséggel nagyon el vagy tévedve. Ha egy nő húzza valakinek az agyát, akkor elég vékony a határvonal ahhoz, hogy egy még önbizalomhiányosabb napján át is lépje. Már csak azért is mondom ezt, mert én is voltam rosszba is, jóba is, és a jelenlegi jó kapcsolatomban nincs szükségem ilyen jellegű önbizalom építésre, sőt. Erre csak akkor van szüksége egy nőnek, ha valamit nem kap meg a párjától. Mellesleg az önbizalmat lehet mással is növelni, nem csak azzal, hogy tesszük a fejünket egy idegen pasinak.

"megcsalásban szerintem az a legkevesebb, hogy technikailag mi történik, a mögötte lévő rosszindulat, megalázás, tiszteletlenség már annál inkább. Amit a kérdező írt, egy leánybúcsú, ahol egy éjszaka szórakoznak egyet, és utána vége, ez miben hasonlít erre? :D "

Szerinted a legénybúcsún ahol szórakozásból megcsalják "életük párját" egy fizetőssel, az nem tiszteletlen és nem megalázó? Mert akkor ennyi erővel bármilyen buliban egy egyéjszakás kaland annyi, és utána vége. Abban sincs érzelem, nem igaz? Ennyi erővel akkor lehet mindenkivel, ha buli van, mert az csak buli, élmény. Mi meg állatok vagyunk, nem? :D

"Ha van elég önismereted, és magadba tudnál nézni, akkor rájönnél, hogy valójában nem is a megcsalástól félsz ilyenkor, hanem a magad önzőségétől, hogy nehogy már lehessen neki ilyen élménye. "

Pontosan a maga önzőségétől, igen. Mint bárki, aki szereti a párját. Ugyanis, ha vállalok valakivel egy komoly kapcsolatot, házasságot, akkor igenis hűséges vagyok hozzá. Ha ilyen élményre vágyik lehet neki bőven, de akkor addig ne fogjon bele komoly kapcsolatba. Egy valamirevaló kapcsolatban mindkét fél részéről elvárható a hűség, ez egy teljesen alapvető dolog. Szerinted önzőség?

Meg gondolj már bele egy kicsit abba, hogy egy nő, amikor igent mond a párjának, amikor élete nagy napjára készül, halálra izgulja magát, hogy hozzámegy élete szerelméhez, akire felnéz, akiben 100%-osan megbízik, aki mellett nőnek érzi magát, az meg titokban megdug egy fizetős k**vát, csak azért, mert legénybúcsú? Szerinted az hol nem megalázó és tiszteletlen? Szerinted ha kitudódik az esküvő előtt egy nappal, az mennyire megalázó a menyasszonynak, hogy évek múlva is mindenki ezen csámcsog? Szerinted mennyire sajnálják? Ez tök oké, mert a férfinek jár egy ilyen élmény? És miért jár neki? Azért mert hatalmas áldozatot hoz, hogy többé nem fog senki mással kefélni? Ha ez a baja, akkor ne vegye el a nőjét, és kész. Nem kötelező, nem kell valakit elvenni. De ha mégis úgy dönt, akkor igenis legyen hűséges, mert az egy alapvetően elvárható dolog egy kapcsolatban.

Lehet, hogy önző vagyok, de ha az én párom ezt tenné, az lenne a legkevesebb, hogy kidobnám. Te nagyon el vagy tévedve, az előző kapcsolatod sz*r volt, ebben meg mindent megengedsz. Majd rájössz... :)

2018. márc. 26. 21:34
 24/38 anonim ***** válasza:
Véletlenül az utolsó mondatodra siklott a szemem, az ilyen fárasztó idióta lekezelő stílus miatt viszont semmi kedvem elolvasni, gondolom ilyen érvek nélküli beképzelt fa​szság az egész. Úgyhogy ezt hiába írtad le, bocsi.
2018. márc. 26. 22:51
 25/38 anonim ***** válasza:
40%

21-es vagyok.

Az hogy miről álmodok meg h mi a valóság az 2 nagyon külön dolog... ez egy hülye érv volt, kár volt felhozni. Az h a tudatalattinkban micsoda van, de akár a napi események is befolyásolhatják az álmot, és még ezernyi dolog.

Továbbra sem kaptam választ h miért kell az amcsikat majmolni? Mire jó ez? És miért pont az esküvő előtt kell megcsalni az asszonyt?

2018. márc. 27. 23:52
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Senki se majmolja az amerikaiakat, meg egyik másik országot sem, ez nem erről szól, ez egy sima hülyeség amit te találtál ki és valamiért kényszeresen ragaszkodsz hozzá. Másrészt, nem tudom ki vagy itt a névtelen fórumozók között, hogy felháborodva számon kéred hogy mire kapsz választ, te itt most önjelölt bírónak jelölted ki magad? Elég részletesen leírtam hogy mit gondolok a dolgokról, ha egyáltalán érdekelne, megértenéd, de ha random hülyeségeket dobálsz be, attól még nem fogsz okosabbakat írni. Aki el se tudja képzelni, hogy a saját öntudatos kis világképén túl még lehet felvetni és kérdőjelezni általános tabukat és dogmákat, az mindig a saját kis egójába fog menekülni és a kényszeres provokációival képes csak reagálni rá, ahelyett hogy ennél bármi többet hajlandó legyen ráfordítani, és sose fogja megérteni. Ahhoz is el kell érni egy szintet, hogy valaki egyáltalán megértse a saját maga gondolkodását, és ne sablon válaszokat adjon rá, hanem tényleg visszavezesse a gyökerekhez. Ehhez viszont több intelligencia kell mint ami az ilyen fórumokon fellelhető.
2018. márc. 28. 00:34
 27/38 anonim ***** válasza:
58%
Az álomhoz kapcsolódó példához ebből csak az derült ki, hogy semmit nem fogtál fel belőle. :) Nem kell erőltetni, nyugodtan engedd el.
2018. márc. 28. 00:39
 28/38 anonim ***** válasza:

Kedves 76%, utolsó 2 válaszaidban továbbra sem voltál sokkal többre képes mint személyeskedni, és az intelligenciámat megkérdőjelezni.

Állítólag az "ilyen fórumokon" nem leled meg az intelligenciát, mégis te vagy az, aki immár másodszorra sem képes - akár csak egy mondatban - összefoglalni, hogy miért jó az, ha az esküvő előtt 1 héttel megcsalod a jegyesedet. Mi a jó benne annak aki csal, és mi a jó a másik félnek. Hiszen nyilván nem állnál ki teljes mellszélességgel valami mellett, ami nem jó.

Lehet, hogy én vagyok beszűkült... tudom h mi a flörtölés, a hármas, négyes, swinger, tisztában vagyok vele h ki mikor miért szokta megcsalni a másikat, és hogy van egy-két eset amikor még jól is jönnek ki belőle. De te valamit nagyon félreértesz, mi most nem a megcsalásról beszélünk, hanem a legénybúcsúról. Arról hogy közvetlenül 1 héttel azelőtt hogy valakinek örök hűséget fogadsz, átvered, megcsalod, megalázod. Lehet h én vagyok a beszűkült, prűd, de ebben én sehol nem látom a logikát. 500 évvel ezelőtt, az érdekházasságok idejében, amikor még a megcsalást súlyosabban "büntették", értem hogy volt értelme még az utolsó pillanatban kiélni magad - de ma már meghaladtuk ezt szerencsére - legalábbis eddig azt hittem.

2018. márc. 28. 23:47
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Akkor tegyük tisztába. Ilyen értelmetlen kérdésr nm fogok válaszolni, mert egyetlen célja az akadékoskodás. Az, hogy egy ember milyen igények alapján milyen örömszerzési forrásokat választ, és ezek fiziológiai vagy higiénés dolgok, egyáltalán miért alakultak ki olyan kultúrák keletről nyugatra amilyenek, ahhoz nagyon sok ezer oldalas könyvet tudsz elővenni, és elmélyülni a témában, ha érdekel. Kérlek, nézz után, válaszd ki őket, olvasd el, és linkeld be, illetv írd le, hogy mire jutottál. Továbbá kérem, hogy magyarázd meg nekem, akár egy mondatban, hogy miért költi valaki egy havi fizetését arra, hogy felszerelje magát és utazzon egy napot azért, hogy napokig lecsússzon ugyanarról a hegyről. Ez miért jó? Pontos meghatározást kérek, és nem mehetünk tovább, amíg bele tudok kötni, és nem lesz teljesen tiszta.

Provokációra nem lehet válaszolni, ilyen egyszerű, vagy tedd fel pontosabban a kérdésed, ha valóban nyitottsággal, merev álláspont nélkül, önkritika lehetőségével akarod megismerni a másik álláspontját.

Másik, folyton hamis állításokat kapok vissza, az első aki itt belém állt, kb úgy írt, mintha nem is olvasta volna amit írtam. Ez a "ha majd lesz barátnőd", "majd megtudod" mind erre utal. Már csak az alapvető józan paraszti észre hallgatva, tedd már fel magadnak a kérdést, te szerinted ezzel én nem vagyok tisztában? Hát ez a standard, a széles körben követett alapszabály, szerinted nkem ezzel újat mondasz, hogy ha valami, amiben én sok év és tapasztalat után rájöttem, leírod, hogy "ne csald meg a másikat, el vagy tévedve", akkor te mondtál nekem újat? Fel sem merül a kis agyakban, hogy esetleg fordítva van? Egyedül én voltam, aki ezeken túllépett, hogy "ez az alap" "ez így jó" "ha megcsalod, elárulod" és minden olyan mondat, amivel semmi újat nem mondasz. De aki ezeket leírja, az nagyképűen benyögi ezeket, mintha ő olyan magas lóra ülne azzal, hogy vissza tudja mondani azt ami amúgy mindenkinek az identitásában benne van.

A hamis állításokat újra meg kell cáfolni, amiről eddig írtam, nincs szó megalázásról, nincs szó egyáltalán megcsalásról. Már aki ezt a szót használja, olvassa l még annyiszor a szöveget, amennyiszer le nem esik neki, hogy miről szól, nem kötelességem szájba rágni, meg mégegyszer, a kérdező kérdése alá leírtam egy összetett, alternatív eszmefuttatást, az nem jelenti azt, hogy te, kedves utolsó és társaid, majd jöttök és azonnal ítélő döntőbíróságként elmondjátok nekem hogy mi hogy van és indokolatlanul dobjam ki az egészet fejet lehajtva és térjek át az ő vallásukra ;)

Szintén nem esett szó "házasság előtti gyors megcsalásról", mint ahogy mondtam, ez értelmezhetetlen, továbbá én egy ponttal nem emeltem ki, hogy ezt akár legécsbúcsúra, akár más eseményre ki kell hegyezni.

Csak azt, röviden, hogy míg te és sokan mások, megcsalásról, balesetekről, tragédiákról és mélyrepülésekről beszéltek, addig szerintem ha gy kapcsolatban mindent be lehet teljesíteni, testi-lelki úton is, jövőkép is megvan, és erős is, akkor abba bele tud férni hogy a "megcsalás"-t kivezessük, és le vegyük a lakatot, amivel általános értelmezésben jár. Ez nem feltétlenül okoz bizalmi és önértékelési megingást, ilyet el lehet érni. Csak nem nektek, tekintve a kétségbeesett, lázadó hangnemet :D

2018. márc. 29. 02:40
 30/38 anonim ***** válasza:

hát figyi, akkor tegyünk egy próbát. állj a barátnőd elé, es mondd meg neki, hogy neked ez belefér, és ha máskor nem is, de a legénybúcsúdom meg akarod csalni. kíváncsi vagyok a reakciójára, mert mrm vagyok benne biztos, hogy ezt ő is így látja :D

amúgy az elég vicces, hogy veled nem lehet egy normális vitát lefolytatni, mert el sem olvasod a válaszokat, mondván, hogy magas ló, meg stb. ezzel nem azt mutatod, hogy okos vagy, hanem azt, hogy félsz a másik igazától. meg sem hallgatod más véleményét, mert akkor bele kéne gondolni. tudod ez emberségről szól, semmi többről. ma már az emberek szeretetből házasodnak, nem kötelességből. a szeretet hogy fér össze a k***ázással?

2018. márc. 29. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!