Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Péniszköpenyre mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Péniszköpenyre mit szóltok?

Figyelt kérdés
Akinek vékony a farka mint nekem kb 3,3 cm az ha péniszköpenyt használna NÉHA, mikor egy nagyobb fegyverhez van kedvetek, arra mit szólnátok? Ha szeretitek azt a fiút, akkor élnétek vele így, vagy kuka a kis farka miatt? F/20

2018. febr. 3. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell péniszköpeny, az ujj se vastagabb mégis jó érzés az ujjazás. + ha a pasi tud nyalni akkor nem dobom ki.
2018. febr. 3. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Az meg mi? De mindegy is, nem szererem a mű dolgokat (a gumi pont elég), a kis farok meg nem zavar, csak a hülye személyiség
2018. febr. 3. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Én sem igazán szeretem a mű dolgokat, de egy esélyt biztosan adnék neki így, ha egyébként túl vékony lenne. Amúgy hallottam már ilyen péniszköpenyről, szóval el tudom nagyjából képzelni, hogyan működik, de élőben nem láttam meg tapasztaltam még egyszer sem.
2018. febr. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!