Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok mit szoltok hozza?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mit szoltok hozza?

Figyelt kérdés

Mikor szexeltek es a fiu fejen latjatok, hogy kozel van a vegehez es ugye olyankor neha-neha erdekes fejeket vagunk. Szoktatok nezni az arckifejezeseket, es ha igen akkor mi a velemeny, lattatok e mar tenyleg hulye arcokat vagott,

Koszonom a valaszokat:)

2018. jan. 19. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Te láttál már női arcot élvezkedés, orgazmus közben?
2018. jan. 19. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen
2018. jan. 19. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csukva van a szemem mert nem akarom elröhögni magam

24N

2018. jan. 19. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, amikor látszik a férfi arcán, hogy egyre jobb neki, meg hogy közeledik a csúcshoz. És egyáltalán nem éreztem eddig úgy, hogy hülye fejet vágna közben. :)

Fordítva sem aggódtam eddig még emiatt. Ha már valamiért mégis, akkor inkább orális szex nyújtása közben szokott felmerülni bennem, hogy idétlen arcot vághatok eléggé...

2018. jan. 19. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már a páromat és az még jobban feltüzel hogy látom rajta hogy mindjárt vége ;) Esküszöm imádom mikor olyankor elvetemült feje van *.*
2018. jan. 19. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
22 vagyok. Olyan agresszív feje van közben :) igen szeretem :D
2018. jan. 19. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen de nem párt keresni jöttem ;)
2018. jan. 19. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a fiú élvezkedős feje, szerintem aranyos :D Na meg be is indít :)

Amiatt is jó látni, mert tudom, hogy épp valamit jól csinálok :)

2018. jan. 19. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Most is irt smst, hogy talalkozzunk menjunk el ide-oda.

Elvezzuk egymast ahogy multkor, o most kitalalt egy uj dolgot, az en fetishemnek kedvezoen.

Nem valaszoltam neki...

2018. jan. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!