Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak +30. Érdekel az ilyen titeket, mit szóltok hozzá? Ez is jó nektek? Ha a lány kérné, csinálnátok?
Mit gondoltok a ruhás szexről?
Nem tetőtől talpig beöltözve, mondjuk a lányon egy leggings és egy melltartó, a pasin is csak egy alsónadrág.
Mi tegnap épp úgy szexeltünk itthon miután hazaértünk egy nagy sétálásból, hogy én csak letoltam combig a nadrágom és alsóm, ő felhúzta a szoknyáját és félrehúzta a bugyiját. De amúgy minden rajtunk volt. Aztán még később lehúztam a mellkasáig a topját és a melltartóját hogy kibuggyanjanak a mellei
Nincs ezzel semmi gond. Szerintem ad hozzá a dologhoz némi izgalmat ha ruha van az embereken
34/F
Nekem kifejezetten tetszik, pl. amikor az irodában a lány szoknyában van és csak a bugyit kell félrehúzni. Nem kell mindig teljesen levetközni.
Még arra is ki szoktam verni, ha olyan videót látok, amiben ruhában szexiskedik egy nő.
Nincs kedved velem egy ilyenhez neten keresztül? ;)
Nekem bejön az ilyen konyhapultra támaszkodós - szoknya felhúzós - nadrág letolós - harisnya széttépős - bugyi félrehúzós hirtelen menet. 31F
Az a baj, hogy nagy eséllyel a kis leggingsedet is szétszakítanám a nagy hév miatt, de kapnál utána másikat!;)
Na jó, azért nem szaggatok közben szét mindent, de nagyon bejön ruhában is a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!