Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szóltok az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szóltok az alábbi képen levő sráchoz? Szerintetek vonzó?

Figyelt kérdés

[link]

És az öltözéke milyen? Főleg ez érdekel, ez miatt írtam ki a kérdést.

Ha más ruhában lenne, vonzó lenne?

2017. dec. 11. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Hogy lehet valaki vonzó ha még az arcát sem látod? Különben ilyen srácba bárhol belefuthatsz. Semmi extra és öltözéke is egyhangú.
2017. dec. 11. 13:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A ruha rengeteget dob vagy ront valaki összhatásán.mindenkeppen nezzen a srac a képen egy kicsit kevesbe otthoni póló jellegű ruhát,ami nem lóg le a bokájáig. Ha normálisan felöltözik az pozitívabb kepet adna rola, igenyesseget tükröz, ha valaki jól öltözött. A cipőjét nem látom sajnos. Ha nehézségei vannak öltözködés terén, akkor elhívgatja egy meno barátját/barátnőjét vagy utana érdeklődhet a plazakban levo ingyenes stylis segítségnek. Corvin plázában van ilyen szolgáltatás Elvileg, segít ruhákat választani.

Egy tomegelos tiszta étrend es sport is jó lenne,hogy a testére is igényes legyen,ne csak a ruhájára a jovore nézve. Ezeken szerintem lehet változtatni, mert döntés kerdese.

2017. dec. 11. 13:55
 3/12 A kérdező kommentje:

A vita tárgyát az öltözék képezte. Ő azzal jött, hogy milyen ruhákat talált magára, meg milyen jól néz már ki ez a színkombináció, mit szólok hozzá.

Nekem őszintén nem tetszik, de mivel nem vagyok valami nagy divatszakértő, felajánlottam neki, hogy felteszem egy fórumra és meglátjuk, mit gondolnak mások. Nem akarta, hogy az arca látszódjon, ezért is van nyaktól lefele. Persze értem én, hogy az arc nagyon fontos tényezőt játszik abban, hogy valaki vonzó-e vagy nem, de sajnos nem ment bele.

2017. dec. 11. 13:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Második, köszönöm a választ. (Elsőnek is, ment a zöld)
2017. dec. 11. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Vehetett volna fel nem ennyire szétnyúlt polót mert így úgy nèz ki mint egy Ágrólszkadt.

23N

2017. dec. 11. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:

A nadrággal önmagában nincs gáz.

A póló ultra ciki. Bár ha nem ebben akar kimenni az utcára, nincs baj.

Ha már fekete cipőt vett fel ehhez a bézs nadrághoz, akkor fekete felső illene hozzá. De NEM ilyen bő póló.

Jó alakja van, ki kéne hangsúlyoznia. Pl egy feszes pulcsival, vagy kardigánnal. De a pólót felejtse el.

2017. dec. 11. 14:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha mindenáron pólót akar viselni, akkor azt stílusosan is megteheti.

Pl:

[link]

2017. dec. 11. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
What? Egy srác egy gatyában és pólóban? Ennyi? Mármint értem, nincs felöltözve mint egy parádés meleg, de most egy sima gatyára és pólóra mit mondjon az ember?
2017. dec. 11. 15:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a válaszokat.

Kedves utolsó. Hát, igen, csak ennyi. Erről érdekelt a véleményetek. Miért, mit vártál? Sajnos nem találtam kategóriát, ami az öltözködésre irányul, ezért is ment a szexualitáshoz.

2017. dec. 11. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Szépség és divat-on belül van olyan, hogy öltözködés. Így utólag... :D
2017. dec. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!