Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gál Zoé kérdése:
Férfiak! Mit szóltok hozzá, ha egy nő már az első randin lefekszik veletek? Jó pont ez nálatok vagy rossz pont?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 17:18
1/14 anonim válasza:
Hát ez végülis nem rossz, és nem is jó. Nem fogom amiatt kevésbé becsülni , mert első alkalommal már meghódítottam. De ha elhatározom hogy szexelni akarok vele, akkor képes vagyok heteket várni. Hány éves vagy kérdező?
3/14 anonim válasza:
Tudom ez fura lesz, de én nem feküdnék le egy nővel első randin. Nem ismerem, nem tudom kivel ülök szembe. Pár óra duma nem elég, hogy kelljen nekem valaki. Nézhet a csaj ki külsőre farok állítóan, ha csak ott lent tud megfogni akkor pár jó digi duginál nem fog többre kelleni. És nálam nem jó pont ha valaki hamar terpesztene. Ja tudom ciki, hogy ilyen vagyok. A mostani barátnőmmel is "csak" 2 hónap után volt szex. Az elöző kettőnél is kb ennyi időt vártunk. És örülök, hogy nem ugrottak a farkamra azonnal.
4/14 anonim válasza:
Bocs, nô vagyok,sosem volt jò pont, de volt akivel megtettettem, s nem bántam meg.
5/14 anonim válasza:
Nekem is volt bnom aki elso randin szexeltem. Nem emiatt lett vege...
6/14 anonim válasza:
Szerintem megválaszolhatatlan kérdés, mert nagyon nem mindegy, hogy friss ismeretségröl van szo, vagy régi ismeretség csak eddig nem mentek el ebbe az irányba, most meg direkt ezért randiznak.
7/14 sokszorsokkérdés válasza:
Szia! Nem kell randikra jarni szimplán sz op d le magad..
8/14 anonim válasza:
Nem imponáló. Mondjuk annak függvénye is, hogy mennyire vagyunk rákattanva egymásra, mennyire értjük meg egymást emberként is, nem csak férfi és női szerepekben. Úgy más, ha már ismerem egy ideje valahonnan, de vadidegenként fura lenne. Bár ki tudja, ismerek példát arra is, hogy azóta már házasok. :D
9/14 anonim válasza:
Az egyik exemmel az első randi egy kávézó an volt. Utána hazavittem a kocsiban dugjuk... Majd HDTV g a nem túl túl
10/14 anonim válasza:
Szex szempontjából jó, társnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!